CX320

3 171.76 €

Taskukohane lahendus visiitkaartide printimiseks kontoris kiirelt, lihtsalt ja odavalt. Canoni esmakordsele ostjale mõeldud värviline kaardiprinter CX-320 pakub sulle võimalust printer mugavalt ka võrku ühendada ja kõigi töötajate vahel välja jagada.

• Kiire printimine: 40 visiitkaarti minutis
• Kõrge kvaliteet: 4-värvi trükk, 600dpi eraldusvõime
• Seadme madal hind
• Seadme madal ülalpidamine: eraldi tindikassetid
• Paberisöötja mahutab kuni 170 kaarti
• Lisavarustuses võrgukaart
• USB2.0 liides

Hoia kokku visiitkaartide trükkimiselt
CX320 on taskukohase hinnaga, 4-värviga visiitkaardiprinter, mis on ideaalne ärikasutuseks. Hoia kokku aega, inimressurssi ja raha, mis kulub suurte koguste visiitkaartide tellimiseks, mis on peagi aegunud, ning vajaksid uuendamist. CX320 prindib visiitkaarte koheselt siis kui neid vajad ja täpselt nii palju kui sul just hetkel vaja on.

Kiire printimine säästab aega
CX320 prindib kiirusega kuni 40 kaarti minutis, mis teeb ta sobivaks ka suurima koormusega organisatsioonides kasutamiseks. Canoni uus 2-tolline BJ prindipea pakub suurepärast kvaliteeti ka suurima kiiruse juures. Hoia kokku visiitkaartide suures mahus trükkimise pealt, ning kindlusta, et inimestel oleks alati ajakohase infoga kaardid.

Madala hinnaga lahendus
Prindi visiitkaarte murdosaga hinnast, mida tavaliselt maksad, ning kindlusta seega tõeline kasu investeeringult. CX320 on nelja värviga ja maksab seega vähem kui CX350 aga muudelt parameetritelt on ta sama suure koormuse jaoks mõeldud. Printimine hind on hoitud odavana kasutades eraldi tindimahuteid. Kui saab otsa ainult üks värv, siis ei pea sa vahetama kõiki tinte, vaid piisab ainult konkreetse tindimahuti vahetamisest.

Suurepärane kvaliteet imago parandamiseks
Su visiitkaart on su firma imago. CX320 puhul võid sa kindel olla, et tulemus on kvaliteetne. Printer trükib nelja värviga ning kuni 600dpi-se eraldusvõimega pakkudes professionaalset kvaliteeti odava hinnaga. Samuti saad alati täpselt sellised värvid kaardil nagu soovisid, sest trükkides kaarte ise, on sul täielik kontroll kogu trükiprotsessi üle. Canoni valmislõigatud visiitkaardipaber tagab muretu printimise, ning täiuslikud tulemused. Suure mahutavusega kaardisöötjasse mahub kuni 170 kaarti. CX320 kasutamine on sama lihtne kui ükskõik millise teise printeri kasutamine, ning ei vaja mingeid eriteadmisi ega tõsist väljaõpet.

Praktiline võrguühenduvus lisavarustuses
CX320 saab jagada kogu arvutivõrgus kasutades lisavarustuses olevat võrgukaarti. USB2.0 liides teeb võimalikuks ülikiire printimise lokaalsest arvutist. Printer toetab ka juba kasutusel olevat rakendustarkvara ning PDF failiformaati, tehes kaarditrükkimise lihtsaks, paindlikuks ja nauditavaks.