NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CX350

Uute visiitkaartide printimine on ettevõttele tavaliselt väga kulukas. Kaadrivoolavuse ning ametinimetuste, telefoninumbrite või e-posti aadresside muutumise tõttu kiiresti aeguvate visiitkaartide tellimiseks kulub liigselt aega, energiat ja raha. Canoni uus kompaktne, värviline kaardiprinter CX350 pakub aga säästlikku lahendust. Saad printida kvaliteetseid visiitkaarte siis, kui soovid — nii nagu soovid — kiiresti ja kohapeal. Hõlpsaim ja efektiivseim moodus visiitkaardikulutuste vähendamiseks.

Suur prindikiirus säästab aega
Minutis kuni 40 visiitkaarti väljastav värvikaardiprinter CX350 suudab vastata ka kõige kõrgematele nõudmistele. Canoni poolt hiljuti väljatöötatud 2-tolline tindiprits-prindipea võimaldab suurt prindikiirust ilma, et töökvaliteet selle all kannataks. Nüüd võid alati kindel olla, et kontaktinfo on ajakohane — kuna saad printida visiitkaarte tervele personalile just siis, kui vaja. Enam ei pea visiitkaarte varuks hoidma või aegunud kaarte minema viskama.

Kasutuslihtsus tänu valmislõigatud paberile
Canoni valmislõigatud paber tagab probleemivabaduse printimisel ning suurepärase tulemuse — ilma, et kasutaja peaks paberit käsitsi õigesse mõõtu lõikama. Suuremahulisse paberisööturisse saab sujuvaks söötmiseks asetada kuni 170 visiitkaarti. CX350 kasutamine on võrdselt lihtne. Selleks pole tarvis mingit spetsiaalset väljaõpet. See kompaktne seade on valmis tootma visiitkaarte nõudmiselt, kiiresti ja korralikult, ilma liigse vaevata.

Suurepärane kvaliteet tõstab mainet
Visiitkaardid peegeldavad kogu firma välisilmet. CX350 kasutamine tagab rahulolu. Kuue värviga, 600punkti tollile(dpi) lahutusvõimega prinditud tulemused on püsivalt professionaalsed. Saad alati just soovitud tulemusi, kuna kogu protsess toimub sinu kontrolli all. Naudi iga kord silmapaistvat kvaliteeti.

Soodne lahendus
Antud seadmesse tehtud investeering tasub end ruttu ära — saad printida visiitkaarte vaid murdosa nende kulude eest, mida tavaliselt ettevõtted selleks maksavad. Tänu CX350-le ei pea sa seda teenust väljastpoolt ostma, samuti ei teki probleeme tarbetult tellitud liigsete kogustega. Ning kuna seade kasutab eraldi tindimahuteid, püsivad jooksevkulud madalad. Ühte värvi tindi otsalõppemisel tuleb ainult selle tindi mahuti välja vahetada. Enam ei pea ära viskama kassette, kuhu on jäänud veel kasutamata värve — see suurendab kokkuhoidu veelgi.

Praktiline võrguühilduvus
CX350 printerit saab hõlpsasti jagada mitme PC-arvuti vahel, lisavarustuse poolt pakutav ühilduvus aitab seda sujuvalt integreerida enamikesse levinumatesse võrgukeskkondadesse. USB 2.0 Hi-Speed liides tõstab tootlikkust. Printer toetab ka mitmeid enamkasutatavaid tarkvaraprogramme ning PDF-failivorminguid. Visiitkaartide printimine on nüüd tõeliselt hõlpus, paindlik ja nauditav toiming.