NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CanoScan 4400F

Silmapaistva 4800-dpise eraldusvõimega CanoScan 4400F toob kasutajani oma taskukohase hinnaga ülikvaliteetsed skaneeringud . QARE Level 3, 7 EZ klahvi ja filmiadapter teevad CanoScan 4400F-ist ülimalt paindliku ja võimalusterohke abilise.

• 4800 x 9600 dpi eraldusvõime 48-bitise värvisügavusega
• Filmiadapterid – 35 mm riba- ja 35 mm slaidfilm
•3. taseme QARE automaatseks fotokujutiste kvaliteedi parendamiseks
• Kiire skaneerimismootor, USB 2.0 suure kiirusega ühendused ja 7 EZ-nuppu, mis tagavad suurepärase tootlikkuse
• ArcSoft PhotoStudio ja ScanSoft OmniPage SE ja Presto!

Silmapaistev eraldusvõime, täpsed värvid
Kuna 4800 x 9600 dpi CCD-sensor jäädvustab ka peeneimad detailid, on CanoScan 4400F kvaliteet suurepärane, detailsed kujutised võimaldavad pilte suurendada ja printida suure eraldusvõimega. CanoScan 4400F muudab parema eraldusvõime kättesaadavamaks madalamal hinnatasemel. Eriti täpseks värvide reprodutseerimiseks on skanneril 48-bitine värvisügavus.

Mugav filmide skaneerimine
CanoScan 4400F on varustatud sisseehitatud filmiadapteriga, mis võimaldab skaneerida kõrglahutusega kujutisi otse filmilt. CanoScan 4400F suudab skaneerida korraga 6 kaadrit 35 mm filmi või 4 slaidi.

Automaatne korrigeerimine
Skanneri automaatse kujutisekorrigeerimise ja silumise võimalusega säästetakse käsitsi redigeerimisele kulunud tunde. Skanneris kasutatav 3. taseme QARE kannab samasugust funktsionaalsust kui 3 taseme FARE, likvideerides kujutistelt valguse peegeldumisest tekkinud ebatäpsused.

Erakordne produktiivsus
Skanneris olev ülikiire skaneerimismehhanism tagab optimaalse produktiivsuse – CanoScan 4400F esitab eelvaate ligikaudu 5 sekundiga. USB 2.0 Hi-Speed ühendus tagab kiire andmeside, nii et ka kõrgeima eraldusvõimega kujutised edastatakse kiiresti. CanoScan 4400F 7 uut mugavat EZ-nuppu säästavad aega, pakkudes lihtsat ühe puudutusega toimingut skanneri tavapäraste ülesannete jaoks – kasutajad saavad konfigureerida nuppe vastavalt oma vajadustele, parandades skanneri kasutatavust. Neli nuppu on pühendatud PDF-faili loomisele. Kiires mitme foto režiimis saab skaneerida mitu fotot korraga ning salvestada neid eraldi failidena.

Maciga ühilduv, täiustatud tarkvara
CanoScan 4400F ühildub nii Maci kui ka PC-ga – täiendus võrreldes mudeli CanoScan 4400F eelkäijaga, mudeliga CanoScan 4200F. Pilditöötlemise, loominguliste tööde ja äris kasutamise võimaluste lisamiseks on skannerile lisatud kasutajasõbralik ja kvaliteetne tarkvarapakett . CanoScan 4400F komplektis on kaasas ArcSoft PhotoStudio ning uus ja täiustatud ScanGear draiver ja ScanGear Toolbox, kuid ka programmid ScanSoft OmniPage SE, NewSoft Presto! ja PageManager.