NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CanoScan 5200F

CanoScan 5200F on täiustatud funktsioonidega ja suure jõudlusega filmi- ja dokumendiskanner, millel on 6 kaadriline filmiadapter ja uuenduslik FARE level 2 redigeerimisfunktsioon.

Redigeerimisfunktsioon aitab aega säästa
Canoni uus FARE Level 2 tehnoloogia aitab sul säästa mitmeid skaneeritud fotokujutiste redigeerimiseks kuluvaid tunde ning tagab alati suurepärased tulemused. Tolmukahjustused ja kriimustused kõrvaldatakse filmikujutistelt täiustatud infrapunameetodil automaatselt. Pleekinud filmikujutistele värviküllastuse lisamiseks kasutatakse värvide taastamise funktsiooni ning ka teralisust saab teralisuse ühtsustamise meetodil korrigeerida - see tähendab, et saad kõrge kvaliteediga tulemused ka kahjustatud filmi skaneerimisel.

Tipptasemel filmiskaneerimine
CanoScan 5200F on varustatud suure jõudlusega 35 mm filmiadapteriga (FAU), mis võimaldab 35 mm slaide ja negatiive kõrge kvaliteediga otse skaneerida - kuni 6 kaadrit ühekorraga.

Suurepärane kvaliteet
2400 x 4800 dpi CCD-sensor jäädvustab iga detaili täiusliku kvaliteediga ning 48-bitine värvitugi võimaldab värve ülimalt täpselt edastada. Canoni mainekas optikatehnoloogia tagab iga kord laitmatud tulemused.

Kiire ja mugav kasutamine
Ülikiire skannerimootori ja USB 2.0 Hi-Speed liidese koostöö pakub ületamatut skaneerimiskiirust - ja tõstab produktiivsust. Kasutamise lihtsustamiseks saab kõikide põhitoimingute, näiteks otse PDF-vormingusse skaneerimise, määrangud salvestada nelja käepärase 'EZ'-nupu alla.

Kiire multifoto skaneerimise funktsioon
Fotoalbumisse või dokumentidesse piltide lisamise kiirendamiseks saad skaneerida mitu filmikujutist või fotokujutist ühekorraga. See on hõlpsaim ja efektiivseim moodus kõikide piltide käsitsemiseks.

Võimas tarkvara
Loomingulisuse toetamiseks on CanoScan 5200F varustatud täiskomplekti tõhusate rakendusprogrammidega, nagu näiteks piltide töötlemiseks ja haldamiseks ArcSoft PhotoStudio 5.5 ja skaneeritud dokumentide tekstifailideks muutmiseks OmniPage SE 2.0.