NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CanoScan 8400F

CanoScan 8400F on 3200 x 6400 dpi lahutusvõimega filmi- ja dokumendiskannerit CanoScan 8400F. 12-kaadriline integreeritud lambiga filmiadapter, FARE Level 3 tehnoloogia ja USB 2.0 liides on vaid mõned selle professionaalse ja täpse skanneri märksõnadest.

Kõrge lahutusvõime, täpsed värvid
3200 x 6400 dpi lahutusvõime võimaldab 8400F-ga saada suurema lahutusvõimega tulemused kui mitmete spetsiaalsete filmiskanneritega ning seda vaid hinna murdosa eest. Canoni spetsiaalne CCD-sensor eraldab ka kõige peenemad detailid ning tagab teravad kujutised, mis sobivad hästi suurendamiseks või kõrge lahutusvõimega printimiseks.
48-bitine värvisügavus tagab erakordselt täpsed värvid. Professionaalse tööprotsessi lihtsustamiseks ja värviinformatsiooni ühilduvuse tagamiseks toetab 8400F tunnustatud Adobe RGB värviruumi.

Suurem ja täiustatud filmiadapter
Mahukas filmiadapter ning täiustatud filmihoidik võimaldavad 8400F-ga skaneerida erinevat tüüpi filme, tõstes nii kiirust kui paindlikkust. Skaneerida saab 35-mm formaadis filmi (kuni 12 kaadrit korraga), raamitud slaide (kuni 4 korraga) ja ka 120 rullfilmi (erinevad pikkused, kuni 6 x 22 cm). Täiustatud adapter võimaldab hetkega lülituda läbipaistava materjali skaneerimiselt paberoriginaalide skaneerimisele ja vastupidi.

Filmiadapterisse integreeritud valgusallikas liigub sünkroonselt pildisensoriga ning garanteerib nii sensorile maksimaalse valgustatuse. Seeläbi on saadud kujutis parema kvaliteediga ning töö märgatavalt kiirem.

Fare level 3 tehnoloogia
8400F rakendab Canoni kõrgel tasemel FARE Level 3 automaatset redigeerimistehnoloogiat. Ülimalt täpne infrapunakiir tuvastab kõik ebatasasused ning kahjustused filmi pinnal (näiteks tolmuosakesed või kriimustused) ning skaneerimistulemust parandatakse vastavalt. Vana ning pleekinud filmi skaneerimisel taastatakse kujutise värvid automaatselt ja vähendatakse suure tundlikkusega filmide kasutamisel kaasnevat teralisust. Liiga tugeva taustavalgusega kaadritel korrigeeritakse automaatselt ka heledate ja tumedate alade balanssi, et saavutada parim ja tasakaalustatum tulemus.
QARE Level 3 pakub FARE Level 3 sarnast funktsionaalsust fotode ja muude paberkandjal originaalide skaneerimisel.

Innovatsioonid ja uskumatu kiirus
Lisaks filmiadapteri valgusallikale on 8400F-l rida teisigi uuendusi ja täiustusi, mis annavad erakordse töökiiruse. Uus skaneerimismootor võimaldab pildisensorit nii kiiresti liigutada, et skaneeritava objekti eelvaade luuakse kõigest 2,1 sekundiga. Ühe lambi lisamisega on tõstetud ka sensorini jõudvat valgushulka, mis tagab kvaliteetse pildi ka suure töökiiruse juures. USB 2.0 liides tagab mahukate, kõrge lahutusvõimega failide kiire edastamise arvutile.

Produktiivsust tõstab oluliselt ka multifoto režiim, mis võimaldab korraga skaneerida kuni 10 fotot. Originaalid saab suvalises paigutuses skaneerimisklaasile laotada, režiim tuvastab automaatselt fotode paigutuse ja orientatsiooni ning loob iga foto jaoks eraldi faili. Viltuselt paigutatud originaalid salvestatakse automaatselt otse, mistõttu kasutaja ei pea aega kulutama nende hoolikale ritta sättimisele. Skaneerimise põhitegevused on võimalik läbi viia ühe nupuvajutusega – skanneril on neli ‘EZ’-nuppu, mille funktsiooni saab kasutaja ise määrata. Näiteks on võimalik anda nuppudele printimise, e-postiga saatmise või PDF-failiks skaneerimise funktsioon.

Exif-ühilduvus
Skaneeritud pildi salvestamisel JPEG-vormingus saab failile lisada ka Exif-andmed, kus sisaldub info skaneerimiskuupäeva ja skannerimudeli kohta. See on kasulik pilte hiljem Exif-ühilduva tarkvaraga hallates, näiteks ArcSoft PhotoStudio ja Adobe PhotoShop Elements programmiga.

Võimas, professionaalne tarkvara
8400F skanneriga on kaasas võimas, täieliku funktsionaalsusega tarkvarapakett nii Windowsi kui Macintoshi kasutajatele. CanoScan Toolbox 4.8 on mugav kasutajaliides, mis võimaldab skanneri enamkasutatavaid funktsioone lihtsalt juhtida (kopeerimine, printimine, tekstituvastus, e-postiga saatmine, PDF-faili skaneerimine ja erirežiimid). ScanGear CS 10.2 lihtsustab nelja sammu abil oluliselt skaneerimisprotsessi ning võimaldab käsitsi reguleerida erinevaid parameetreid, näiteks värvigamma, histogramm jm. Lisaks on 8400F komplektis ka tunnustatud pilditöötlustarkvara Adobe PhotoShop Elements 2.0 ja ArcSoft PhotoStudioTM 5.5, võimas tekstituvastusprogramm Omnipage SE OCR ja PDF-skaneerimise ja haldamise tarkvara NewSoft Pagemanager.

Ühilduvus
Windows-versioonidest toetab 8400F skanner Windows XP Professional, XP Home Edition, XP Media Center Edition 2004, Windows 2000 Professional, Windows Me ja Windows 98 operatsioonisüsteeme. Macintosh-arvutitest ühildub skanner Mac OS X v 10.1.3 ja uuemate versioonidega.