NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CanoScan 8600F

CanoScan on ideaalne lahendus professionaalsete tulemuste saavutamiseks hetkedel, kui ajakulu peab olema minimaalne. Ülikiire eelvaade ja FARE Level 3 säästavad tunde ülikallist tööaega.

• 4800 x 9600 dpi eraldusvõime 48-bitise värvisügavusega
• Filmiadapterid – 35 mm riba-, 35 mm slaid- ja 120-formaadis film
• 3. taseme FARE tolmu ja kriimustuste jälgede eemaldamiseks ja 3. taseme QARE2 automaatseks fotokujutiste kvaliteedi parendamiseks
• Kiire skaneerimismootor, USB 2.0 suure kiirusega ühendused ja 7 EZ-nuppu, mis tagavad suurepärase tootlikkuse
• ArcSoft PhotoStudio ja ScanSoft OmniPage SE ja Presto! PageManager, Adobe PS Elements ja LaserSoft SilverFaste SE.

Silmapaistev eraldusvõime, täpsed värvid
Kuna 4800 x 9600 dpi CCD-sensor jäädvustab ka peeneimad detailid, on CanoScan 8600F kvaliteet suurepärane, detailsed kujutised võimaldavad pilte suurendada ja printida suure eraldusvõimega. CanoScan 8600F muudab parema eraldusvõime kättesaadavamaks madalamal hinnatasemel. Eriti täpseks värvide reprodutseerimiseks on skanneril 48-bitine värvisügavus.

Mugav filmide skaneerimine
CanoScan 8600F on varustatud sisseehitatud filmiadapteriga, mis võimaldab skaneerida kõrglahutusega kujutisi otse filmilt. CanoScan 8600F võimaldab skaneerida mitmeid erinevaid filmiformaate – 12 kaadrit 35 mm filmi, kuni 4 alusele paigutatud positiiv- või negatiivfilmi ja 120-formaadis filmi.

Automaatne korrigeerimine
Skanneri automaatse kujutisekorrigeerimise ja silumise võimalusega säästetakse käsitsi redigeerimisele kulunud tunde. CanoScan 8600F täiustatud 3. taseme FARE tehnoloogia parandab ebatäpsused, nagu tolmu ja kriimustuste jäljed, korrigeerib vanade fotode tuhmunud värve, parandab teralisust ja omab taustavalguse korrigeerimise funktsiooni. Skanneris kasutatav 3. taseme QARE kannab samasugust funktsionaalsust kui 3 taseme FARE, likvideerides kujutistelt valguse peegeldumisest tekkinud ebatäpsused.

Erakordne produktiivsus
Skanneris olev ülikiire skaneerimismehhanism tagab optimaalse produktiivsuse – CanoScan 8600F esitab eelvaate ligikaudu 4 sekundiga. USB 2.0 Hi-Speed ühendus tagab kiire andmeside, nii et ka kõrgeima eraldusvõimega kujutised edastatakse kiiresti. CanoScan 8600F 7 uut mugavat EZ-nuppu säästavad aega, pakkudes lihtsat ühe puudutusega toimingut skanneri tavapäraste ülesannete jaoks – kasutajad saavad konfigureerida nuppe vastavalt oma vajadustele, parandades skanneri kasutatavust. Neli nuppu on pühendatud PDF-faili loomisele. Kiires mitme foto režiimis saab skaneerida mitu fotot korraga ning salvestada neid eraldi failidena.

Maciga ühilduv, täiustatud tarkvara
CanoScan 8600F ühildub nii Maci kui ka PC-ga. Pilditöötlemise, loominguliste tööde ja äris kasutamise võimaluste lisamiseks on skannerile lisatud kasutajasõbralik ja kvaliteetne tarkvarapakett . CanoScan 8600F komplektis on kaasas Adobe PhotoShop Elements programm ja täiustatud professionaalne SilverFast SE pakett ning ArcSoft PhotoStudio. CanoScan 8600F-iga on kaasas uus ja täiustatud ScanGear draiver ja ScanGear Toolbox, kuid ka programmid ScanSoft OmniPage SE, NewSoft Presto! ja PageManager.