NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CanoScan 8800F

See tippklassi filmi-, foto- ja dokumendiskanner on disainitud fotograafidele ja loovtööga tegelevatele agentuuridele, kes vajavad paindlikku skannimist, kõrget kvaliteeti, suurimat kiirust ning soojenemisaja puudumist.

• A4, 300 dpi eraldusvõimega skaneering umbes 7 sekundiga
• Soojenemisaja puudumine
• Adapter 12x 35mm filmiriba, 4x 35mm slaidi, 120-formaadis filmi jaoks
• Eraldusvõime 4800x9600 dpi; 48-bitine värvisügavus
• Skaneerimine arvutisse, e-mailile, PDF-vormingusse
• 7 EZ-nuppu
• Automaatne pildikorrektsioon
• SilverFast SE ja Adobe PhotoShop Elements tarkvara

Kvaliteet
4800x9600 dpi-se lahutusvõimega sensor salvestab kujutised üliteravalt ning detailselt, et saaksid neid suurendada ning kasutada kõrge kvaliteediga printimiseks. 48-bitine värvisügavus tagab eriti täpse värvide reprodutseerimise.

Kiirus
A4 formaadis lk skaneerimine eraldusvõimega 300 dpi võtab aega umbes 7 sekundit. Soojenemisaja puudumine võimaldab skaneerimist alustada kohe. USB2.0 High-Speed liides tagab aga skanneri ja arvuti vahelise kiire andmeedastuse.

Mugav filmide skaneerimine
CanoScan 8800F võimaldab skaneerida mitmeid erinevaid filmiformaate – 12 kaadrit 35 mm filmi, kuni 4 alusele paigutatud positiiv- või negatiivfilmi ja 120-formaadis filmi.

Funktsioonid
Skanni dokumente ja fotosid otse e-mailile või PDF-failiks. Loo mitmeleheküljelisi PDF dokumente koos tektstituvastusega, et neis kiirelt otsida.

Täpne tekstituvastustarkvara muundab prinditud teksti redigeeritavaks elektrooniliseks tekstiks ilma vajaduseta dokument uuesti sisse trükkida.

Disain
Kuigi 8800F on stiilne ning silmale meeldiv vaadata, on ta endiselt ka ülimalt töökindel ning mõeldud tulema toime kõige raskemate ülesannetega.

EZ-nupud
Skanneril on EZ-nupud tavapäraste skanneritoimingute käivitamiseks lihtsalt ühe nupuvajutusega, mis on ka kergesti konfigureeritavad vastavalt konkreetse kasutaja vajadustele.

Mitme foto režiim
8800F võimaldab asetada klaasile korraga kuni 10 fotot ning nad kõik korraga skaneerida ja luua automaatselt eraldi failid. Mitme foto režiim tuvastab automaatselt kujutised, pöörab nad otseks ning salvestab nad failideks säästes nii sinu aega. Sarnane funktsioon on kasutatav ka filmi skannides.

Automaatne korrigeerimine
Skanneri automaatse kujutisekorrigeerimise ja silumise võimalusega säästetakse käsitsi redigeerimisele kulunud tunde. CanoScan 8800F täiustatud 3. taseme FARE tehnoloogia parandab ebatäpsused, nagu tolmu ja kriimustuste jäljed, korrigeerib vanade fotode tuhmunud värve, parandab teralisust ja omab taustavalguse korrigeerimise funktsiooni. Skanneris kasutatav 3. taseme QARE kannab samasugust funktsionaalsust kui 3 taseme FARE, likvideerides kujutistelt valguse peegeldumisest tekkinud ebatäpsused.

Mitmekülgne tarkvarakomplekt
Skanneriga on kaasas funktsionaalsust ja loomingulisi rakendusi parandav kvaliteetne tarkvarapakett, mis sisaldab endas SilverFast SE, Adobe PhotoShop Elements, ArcSoft PhotoStudio, Omnipage ja NewSoft Presto! PageManager programme.