NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CanoScan 9000F

Tippklassi filmi-, foto- ja dokumendiskanner CanoScan 9000F on mõeldud eelkõige loovtööga tegelevatele kasutajatele, kes vajavad paindlikku skannimist, suurepärast kvaliteeti ja kiirust.

• A4, 300 dpi eraldusvõimega skaneering umbes 7 sekundiga
• Adapter 12x 35mm filmiriba, 4x 35mm slaidi, 120-formaadis filmi jaoks
• Eraldusvõime 9600x9600 dpi; 48-bitine värvisügavus
• Kiire dokumentide, piltide, filmi ja slaidide skannimine
• Soojenemisaja puudumine
• 7 EZ-nuppu; FARE automaatne pildi- ja dokumendikorrektsioon


Täiustatud kvaliteet ja suurepärane detailsus
9600x9600 dpi-se lahutusvõimega sensor salvestab kujutised üliteravalt ning detailselt, et saaksid neid suurendada ning kasutada kõrge kvaliteediga printimiseks. 48-bitine värvisügavus tagab eriti täpse värvide reprodutseerimise.

Kiire skannimine
9000F skannib 35 mm negatiiv filmi kiirusega umbes 18 sekundit kaader (1200 dpi) või A4 värvilise foto umbes 7 sekundiga (300 dpi). Tänu soojenemisaja puudumisele säästate skannimisel aega ning energiat.

Mugav filmide skaneerimine
CanoScan 9000F võimaldab skaneerida mitmeid erinevaid filmiformaate – 12 kaadrit 35 mm filmi, kuni 4 alusele paigutatud positiiv- või negatiivfilmi ja 120-formaadis filmi.

Automaatne pildikorrektsioon
Kriimustatud, kahjustatud, tolmuse või kulunud filmi taastamine on ülilihtne ning ilma tüütu käsitsi retušeerimiseta. Skannerisse integreeritud Canoni unikaalne FARE (automaatne filmi retušeerimine ja parendamine) Level 3 tehnoloogia teeb selle töö teie eest. FARE skannib infrapunavalgust kasutades filmilt füüsilisi defekte ning QARE Level 3 tehnoloogia taastab automaatselt vigastatud trükised.

Lihtsasti kasutatav
Skanneril on 7 EZ-nuppu tavapäraste skanneritoimingute käivitamiseks lihtsalt ühe nupuvajutusega. Auto Scan klahv tuvastab automaatselt foto, dokumendi ja filmi tüübi ning valib vastavalt parimad seadistused skannimiseks ja salvestamiseks. Auto Photo Fix II ja Auto Document Fix tarkvara optimeerib piltide või dokumentide lõppkvaliteedi väljastusel. Sisseehitatud vahelduvvoolu adapter teeb seadme kompaktsemaks ning vähendab töölaual tekkivat segadust.

Nutikas ja kvaliteetne tarkvara
Seadmega on kaasas võimas SilverFast SE, Adobe Photoshop Elements ja ArcSoft PhotoStudio tarkvara. Skannitud failide mugavaks haldamiseks kasutage Canon MP Navigator EX tarkvara.