NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CanoScan 9900F

CanoScan 9900F on professionaalne skanner, mille töökvaliteet ei jää alla spetsiaalsete filmiskannerite omale, kuid mille jõudlus on suurem ja hind madalam.

Kõrgem lahutusvõime - suurem jõudlus
Canon tutvustab siiani suurima jõudlusega CCD-lauaskannerit CanoScan 9900F. Sellel on olemas kõik vajalik, et dokumente, pilte või filme kõrge kvaliteediga skaneerida, samas pidevalt jõudlust tõstes. CanoScan 9900F skanneriga 3200 x 6400 dpi optilise lahutusvõimega ja 48-bitise värvisügavusega skaneeritud kujutiste kvaliteet on alati silmapaistev ja värvigradatsioon ületamatu; ka kõik originaali varjud ja ülevalgustatud osad jäädvustatakse ülimalt detailselt. Sellise lahutusvõimega skaneerimisel saad suurendada pilterohkem kui kunagi varem.

Täiustatud filmiadapter
Skanneritööstus on pikka aega seisnud silmitsi väljakutsega luua suur ja valgusjõuline filmiadapter. Canon on lõpuks selle saavutanud kumerate ja lamedate peeglite kombineerimise teel, suurendades nii valguse koondamise kiirust. Koos muude disainiuuendustega võimaldab erakordselt suuremõõtmeline ja valgusjõuline filmiadapter skaneerida ühe korraga kuni 24 35mm filmi kaadrit.

Täisfunktsioonidega filmiskanner
CanoScan 9900F filmiadapter suudab korraga hoida kuni 24 35mm filmi kaadrit. Samuti on 120-rullifilmi 4” x 5” plaatide sisestamine lihtne.

Canoni objektiivid - suurepärane jõudlus
CanoScan 9900F sisaldab tegelikult teleobjektiivide sarja kuuluvat Super Galileo 2 objektiivi, mis koosneb kumerläätsede rühmast dokumendi poole peal ja nõgusläätsede rühmast CCD (kujutisesensori) poole peal. Selle objektiivi täpsus on võrreldav professionaalide poolt kasutatavate 600 mm teleobjektiividega, kuigi mõõtmetelt on see teleobjektiividest vaid murdosa suurune. Canoni põhjalikud kogemused läätsetehnoloogia- ja optikavaldkonnas annavad 9900F pildikvaliteedile märkimisväärselt juurde.

Ülim eelülevaate kiirus
Uus, suure töökiirusega hübriidmootor võimaldab erakordselt kiiret eelskaneerimist kõrge lahutusvõimega kõigest kolme sekundiga!
Võimsa skanneri kasutamine ei pea ilmtingimata kaua aega võtma. Kõik selles seadmes on kavandatud nii, et kasutaja töö muutuks lihtsamaks. Töö tehakse ära ja kasutaja ei pea vaeva nägema.

FARE level 2
CanoScan 9900F kasutab filmi skaneerimisel automaatset redigeerimise ja kvaliteedi parandamise tehnoloogiat. Üldjuhul kuluks piltide kvaliteedi parandamiseks kujutisetöötlustarkvara abil mitmeid tunde. Kuid selle tehnoloogiaga kõrvaldab infrapunakiir koos täiustatud tarkvaraga skaneeritud kujutiselt tolmu ja kriimustuste jäljed. Tolmu ja kriimustuste jälgede eemaldamiseks on kaasatud kaks uut funktsiooni: värvide taastamine ning teralisuse ühtlustamine ja haldamine. Värvide taastamise funktsiooniga taastatakse värvivarjundid ja -toonid, isegi kui need on originaalil pleekinud. Lõpuks likvideerib ühtlustamise ja haldamise funktsioon skaneeritud filmikujutistelt teralisuse.

Ühilduvus
CanoScan 9900F skanneril on andmeside kiirendamiseks USB 2.0 Hi-Speed ja IEEE1394 (FireWire) tugi, mis on mõeldud selleks, et aidata kasutajal aega kokku hoida. Lisaks ühildub see kõikide enamkasutatavate Windows ja Macintosh töökeskkondadega.

EZ-nupud teevad töö lihtsaks!
CanoScan 9900F on varustatud nelja, enamkasutatavatele funktsioonidele kiireks käivitamiseks mõeldud EZ-nupuga. Üks klahvivajutus muudab kogu skaneerimisprotsessi automaatseks ja tõstab tootlikkust veelgi.

Kiire multifoto režiim
Kui asetad skaneerimisklaasile kümme fotod ja skaneerid need, siis mis tulemuseks on? Tavalise skanneriga saad 'pildi' kümnest pildist. Canoni kiire multifoto režiimiga aga saad eraldi pildifailid, mida on võimalik ükshaaval redigeerida, dokumentidele või e-posti teadetele lisada või CD-ROM-ile salvestada. Skanner määrab automaatselt filmitüübi ja koostab kohe 35mm filmiribade registerpildi. Nii hoiad kokku väärtuslikku skaneerimisaega kuni 24 35mm filmi kaadrit saab skaneerida ühe toiminguga. Samamoodi toimib see ka peegelduva pinnaga originaalide puhul.

Mitmekülgne tarkvarapakett
Lisaks kõikidele seadmesse sisseehitatud aegasäästvatele ja kvaliteeti tõstvatele tarkvaralahendustele on CanoScan 9900F skanneriga kaasas tarkvarapakett, mis lihtsustab mitmete skaneerimisega seotud toimingute tegemist. Sinna hulka kuulub põhiliste korrigeerimis- ja redigeerimistoimingute tegemiseks või piltidele isikupära lisamiseks Adobe PhotoShop Elements v2.0 tarkvara. Lisaks saad seadmega kaasa ka ArcSoft PhotoStudio, PhotoBase piltide salvestamiseks ja väljaotsimiseks, OmniPage SE OCR ja NewSoft PageManager 6 dokumendihaldustarkvara.

Skaneerid seda, mida näed
CanoScan 9900F laseb valida vastavalt sisendile (originaalitüübile) ja kasutatavale printerile sobivaimad värvikalibreerimise (ICC) profiilid, nii et väljaprint vastaks võimalikult täpselt skaneeritud originaalile. ICC profiilid on täpseimaks vahendiks parima värvikvaliteedi saavutamisel.