NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CanoScan LiDE 20

Taskukohane ja lihtne 600 x 1200 dpi lahutusvõimega kvaliteetskanner, mida on lihtne kasutada. Skanner saab kogu toitevoolu USB-liidesest.

Uus kompaktne skanner skaneerib kõrge lahutusvõimega ja ühtlaste tulemustega terve lehekülje laiuse ulatuses. LiDE (LED kaudne säri) on Canoni kõrgetasemeline skanneritehnoloogia.
See võimaldab skaneerida kuni 600x1200dpi lahutusega ja 48-bitiste värvidega, kulutades selleks väga vähe voolu, nii vähe, et LiDE 20 ei vaja isegi toitepistikut. Kogu vajaliku toite saab seade USB-liidesest. LiDE20 võtab vähe ruumi, spetsiaalne alus võimaldab skannerit laual püstiasendis hoida, mistõttu võtab see enda all vähem ruumi.

EZ-nupud teevad töö lihtsaks
CanoScan LiDE20 on varustatud kolme EZ-nupuga, mida saab konfigureerida sagedaminikasutatavate funktsioonide valimiseks. Ühe nupuga saab muuta automaatseks terve skaneerimistoimingu, valida, kas kujutised paljundada või saata e-postiga programmile. Kas võib olla midagi lihtsamat?

Kiire multifoto režiim
Kiire multifoto režiimiga saab kümme erinevat pilti, mida saab kohe kasutada. Kui mõned pildid on viltu, redigeeritakse need automaatselt sirgeks ning lisatakse soovi korral otse e-posti teatele või saadetakse väljaprindiks printerisse.

Võimas tarkvara
Standardvarustuses on kujutiste töötlemiseks Arcsoft PhotoStudio, kujutiste haldamiseks PhotoBase ning dokumentide hõlpsaks käsitsemiseks Omnipage SE OCR ja Canon Toolbox tarkvarapaketid.

PDF-i skaneerimine
Mugav võimalus tööalaseks kasutuseks on PDF (Portable Document Format) failide loomine mitmelehelistest dokumentidest. Pärast iga lehe skaneerimist küsib arvuti, kas soovitakse jätkata.