NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CanoScan LiDE 25

CanoScan LiDE 25 on 30 mm paksune, sileda ja läikiva pinnaga stiilne skanner, mis pakub otse PDF-vorminguga failiks skaneerimist, samuti ühe nupuvajutusega skaneerimist, kopeerimist e-kirjade saatmist. Canoni innovatiivne LiDE-sensor annab kõrgkvaliteedilise 1200 x 2400 dpi eraldusvõime.

Skaneeri pdf-vormingus failiks
LiDE 25 kiirendab töötempot, võimaldades otse PDF-formaadiks (porditav dokumendiformaat) skaneerimist. Kasutajad saavad luua PDF-vormingus faile originaaldokumentidest ilma teisendustarkvara kasutamiseta. Leheküljed on lihtsalt järjestatavad ja neid saab vabalt sisestada eelnevalt skanneriga loodud PDF-failidesse. Automaatse OCR-i (optiline tekstituvastus) kaudu viiakse tekst mugavaks redigeerimiseks ja otsinguks PDF-faili.

Kõrgem eraldusvõime
Täpne värvide reproduktsioon ja kõrgetasemeline fotograafiline detailsus saavutatakse 1200 x 2400 dpi eraldusvõimega ja 48-bitise värvisügavusega. Nii üksikasjalike diagrammide, kui ka väga detailsete fotode skaneerimisel garanteerib suurepärase tulemuse Canoni kogemus optika valdkonnas.

Ez-funktsioon
LiDE 25 skanner on disainitud ülilihtsaks kasutamiseks. EZ-nuppude valik skanneri esiküljel tähendab, et skaneerimine, paljundamine ja e-posti funktsioon on kasutatavad ühe nupuvajutusega. EZ-nupud on Canoni Toolbox-i tarkvara kaudu täies ulatuses kohandatavad, võimaldades kasutajal iga nupu konfigureerida kõige sagedamini teostatavatele ülesannetele. Mugav Z-kaas tagab kasutajale võimaluse skaneerida pakse dokumente, suureformaadilisi raamatuid ja muid mittetraditsioonilise suurusega materjale. Integreeritud kaanega skanner säilitab oma kompaktse suuruse ja stiilse disaini.

„Mitme foto režiim” hoiab kokku aega, luues mitme foto ühekordsest skaneerimisest eraldi failid. Veelgi enam – originaalid võib klaasile paigutada minimaalselt joondades või korrastades, sest „Mitme foto režiim” tuvastab automaatselt erinevad kujutised, kärbib need ja pöörab otseks. Professionaalne optika ja PDF-vorminguga failiks skaneerimine muudab LiDE 25 suurepäraseks nii fotodel, kui ka tekstil põhinevate tööde jaoks.

Kvaliteettarkvara
Suurema funktsionaalsuse ja lisaväärtuse saamiseks on LiDE 25 komplektis kõrgkvaliteetne OCR ja kujutiste loomise tarkvara: CuneiForm and ArcSoft PhotoStudio. ScanGear draiveril on 3. taseme QARE (Quality Automatic Retouching and Enhancement) – kvaliteetne automaatse retuššimise ja tihendamise funktsioon, mis automaatselt taastab kahjustatud ja luitunud fotode originaalse sära. 3. taseme QARE eemaldab tolmu ja kriimustused, toob esile värvid ja vähendab filmi teralisuse efekti mõnede lihtsate nupuvajutustega. Mugava liidesega tarkvara on lihtne kasutada ja see säästab tundide pikkusest käsitsi retuššimisest.

Esimest korda saab ScanGear-d kasutada iseseisva draiverina. See tähendab, et kasutajad saavad skaneerimist ja kujutiste salvestamist alustada ilma, et peaksid esmalt käivitama ühilduva rakenduse.