NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CanoScan LiDE 35

CanoScan LiDE 35 paistab silma. See skanner ei ole ainult kena välimusega, vaid ka uskumatult õhuke ning ruumisäästev – seda saab kasutada isegi püstasendis. Canoni LiDE tehnoloogia ja USB 2.0 Hi-Speed-liidese abil pakub see skanner oma uskumatult kompaktsete mõõtmete juures suurepärast jõudlust. 1200x2400 dpi lahutusvõimega ning 48 bitise värvisügavusega ei jää CanoScan LiDE 35 skaneerimise tulemused ta välimusele alla.

• Üliõhuke ja elegantne disain
• Toitekaablit pole vaja - skanner kasutab USB-toidet
• Suur skaneerimiskiirus – USB 2.0 Hi-Speed liides
• 1200x2400 dpi LiDE sensor
• 4 EZ kiirtoimingute klahvi
• QARE Level 2 automaatne tolmu- ja kriimustuste jälgede eemaldamise tehnoloogia
• Sisaldab ArcSoft, PhotoStudio, Caere OmniPage SE tarkvara
• Kiire multifoto režiim mitme foto korraga skaneerimiseks
• Täiustatud Z-kaas teeb raamatute ja ajakirjade skaneerimise lihtsaks
• Spetsiaalse aluse abil saab ka vertikaalselt skaneerida

Jäta teised taha
USB 2.0 Hi-Speed liides on ühilduv PC ja Macintosh arvutitega ning tänu sellele saab siirdada info kuni 4 korda kiiremini arvutisse kui tavalise USB-liidesega. Kuna skanneril ei ole toitejuhet, siis pead ainult ühendama USB-kaabli ning kõik on skaneerimiseks valmis.

4 EZ-klahvi – lihtne!
CanoScan LiDE 35 on varustatud nelja EZ-klahviga, mille alla saab salvestada enimkasutatavad funktsioonid. Sõltumata sellest, kas skaneerid fotosid või dokumente, paljundad neid, soovid saata e-postiga või luua mitmeleheküljelisest originaalist PDF-vormingus faili, on kõik väga lihtne.

Käsitsi redigeerimisel on lõpp
Vigastatud või pleekinud fotode skaneerimine heade tulemustega on nüüd lihtne. QARE level 2 tehnoloogia tuvastab ning eemaldab skaneeritud kujutiselt automaatselt tolmu ja kriimustuste jäljed, taastab värvid ning teeb lõpu tundidepikkusele käsitsi redigeerimisele. Teralisuse haldamise funktsioon tasandab filmi teralisusest tulenevad efektid ning annab ühtlasema ja ilusama lõpptulemuse.

Võimas tarkvarapakett standardvarustuses
CanoScan LiDE 35 skanneril on töö kiirendamiseks ja lihtsustamiseks spetsiaalne draiveriprogramm ning Canon Toolbox tarkvara. Tarkvarapakett sisaldab Arcsoft PhotoStudio (kujutisetöötlustoimingute tegemiseks, näiteks punasilmsuse likvideerimiseks ja piltide suuruse muutmiseks) ning OmniPage SE OCR (tähetuvastustarkvara) programme. OmniPage SE säästab tunde, mis kuluvad dokumentide ümberkirjutamise peale ning konverteerib skaneeritud dokumendi töödeldavaks tekstifailiks.

Kiire multifoto režiim
Kui asetad skaneerimisklaasile kümme fotod ja skaneerid need, siis mis tulemuseks on? Tavalise skanneriga saad 'pildi' kümnest pildist. Kuid Canoni kiire multifoto režiimiga saad kümme erinevat pilti, mida saad kohe kasutada. Kui mõned pildid on viltu, redigeeritakse need automaatselt otseasendisse ning lisatakse soovi korral otse e-posti teatele või saadetakse väljaprintimiseks printerisse.