NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CanoScan LiDE 50

Ilu, kiirus ja kvaliteet, USB 2.0 High Speed ühendus ja mitmekülgne valik tarkvara, sealhulgas Adobe Photoshop Elements. Võimaldab skaneerida lahutusvõimega kuni 1200x2400 dpi ja 48-bitiste värvidega. Kogu vajaliku toite saab seade USB-liidesest.

LiDE50 on ülimalt kompaktne, kvaliteetne ning võimaldab skaneerida kuni 1200x2400 dpi lahutusega ja 48-bitiste värvidega, kulutades selleks väga vähe voolu, nii vähe, et LiDE50 ei vaja isegi toitepistikut. Kogu vajaliku toite saab seade USB-liidesest. LiDE50 võtab vähe ruumi, spetsiaalne alus võimaldab skannerit laual püstiasendis hoida, mistõttu võtab see enda all vähem ruumi.

USB-ühendus
USB 2.0 High Speed liides on uueks standardiks arvutiühenduste vallas ning võimaldab ühilduvust PC- ka Mac-tööplatvormidega ja tõstab skaneerimiskiiruse võrreldes tavalise USB-skanneritega neljakordseks. Kuna skanner ei vaja toitepistikut, tuleb see ainult ühendada USB-kaabel ning seade on tööks valmis.

EZ-nupud teevad töö lihtsaks
CanoScan LiDE50 on varustatud nelja EZ-nupuga, mida saab konfigureerida sagedamini kasutatavate funktsioonide valimiseks. Ühe nupuga saab muuta automaatseks terve skaneerimistoimingu, valida, kas kujutised paljundada või saata e-postiga programmile. Kas võib olla midagi lihtsamat?

Kiire multifoto režiim
Kiire multifoto režiimiga saab kümme erinevat pilti, mida saab kohe kasutada. Kui mõned pildid on viltu, redigeeritakse need automaatselt sirgeks ning lisatakse soovi korral otse e-posti teatele või saadetakse väljaprindiks printerisse.

Võimas tarkvara
Standardvarustuses on kujutiste töötlemiseks Arcsoft PhotoStudio, kujutiste haldamiseks PhotoBase ning dokumentide hõlpsaks käsitsemiseks Omnipage SE OCR koos NewSoft Pagemanageri´ga ning Canon Toolbox tarkvarapaketid. Samuti on paketis Adobe Photoshop Elements, mis võimaldab kujutisi pärast skaneerimist arvutist töödelda. Laitmatu viimistlus.