NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CanoScan LiDE 70

2400dpi-se lahutusvõimega LiDE 70 on üheaegselt üliõhuke ja samas ka piisavalt mitmekülgne. Ta Z-kaas võimaldab skaneerida ka pakse raamatuid ning PDFi skaneerimise võimalus teeb lihtsaks dokumentide digitaliseerimise.

• suurem eraldusvõime 2400 x 4800 dpi
• kiire USB 2.0 Hi-Speed ühendus
• 3. taseme QARE1 automaatseks tolmu ja kriimustuste jälgede eemaldamiseks
• EZ-nupud toiminguteks ühe nupuvajutusega
• Skaneerimine otse PDF-vormingus faili

LiDE-disain
Stiilselt sale ja kompaktne CanoScan LiDE 70 pakub paindlikumaid võimalusi. Skanneril on väärtuslikku lauaruumi säästev vertikaalset töötamist võimaldav alus. CanoScan LiDE 70 Z-kaas võimaldavad skaneerida ülemõõdulisi ja kogukaid materjale.

Suurem eraldusvõime
Canon jätkab skannerite turul piiride nihutamist, sest CanoScan LiDE 600F on esimene CIS-skanner, millel on 48-bitilise värvisügavusega 2400 x 4800 dpi optiline eraldusvõime. Selline värvisügavus võimaldab täpsemat värvide reprodutseerimist ning kõrge eraldusvõime tähendab, et pildi kvaliteet säilib ka suurenduste tegemisel väikestest originaalidest.

USB-toide
CanoScan LiDE 70 saab toite USB-kaabli kaudu, mis vähendab kasutaja laual ja tegevusalas olevate asjade hulka. USB-toide muudab skannerid kergemini teisaldatavaks, sest neid võib kasutada sülearvutiga ühendatuna praktiliselt kõikjal. Skanner kasutab USB 2.0 Hi-Speed ühendust eriti kiireks skaneerimiseks.

Skaneeritud kujutiste korrigeerimine
LiDE 70 skanneril on 3. taseme QARE kujutisekorrigeerimise omadused, mis automaatselt eemaldab tolmu ja kriimustuste jäljed ning taastab fotode tuhmunud värvid. See ning FARE tehnoloogia säästavad kasutajale muidu redigeerimiseks kulunud tunde ja neid omadusi saab kasutada nii algaja kui ka ekspert.

EZ-nupud
Skanneril on EZ-nupud tavapäraste skanneritoimingute käivitamiseks lihtsalt ühe nupuvajutusega, mis on ka kergesti konfigureeritavad vastavalt konkreetse kasutaja vajadustele. CanoScan LiDE 70 skanneril on 4 EZ-nuppu.

Skaneerimine otse PDF-vormingus faili
CanoScan LiDE 70 kiirendab töötempot, võimaldades otse PDF-faili (dokumendiformaat) skaneerimist. Kasutajad saavad luua PDF-vormingus faile originaaldokumentidest ilma teisendustarkvara kasutamiseta. Leheküljed on lihtsalt järjestatavad ja neid saab vabalt sisestada eelnevalt skanneriga loodud PDF-failidesse. Automaatse optilise tekstituvastuse funktsiooni abil teisendatakse tuvastatud tähemärgid tekstikujule ning lisatakse PDF-faili, et saaksid kasutada mugavaid redigeerimise ja otsingu funktsioone.

Mitmekülgne tarkvarakomplekt
Skanneriga on kaasas funktsionaalsust ja loomingulisi rakendusi parandav kvaliteetne tarkvarapakett, mis sisaldab endas ScanSoft OmniPage SE , ArcSoft PhotoStudio ja NewSoft Presto! PageManager programme. Lisaks kaasasolevale tarkvarale tarnitakse skanner uue CanoScan Toolbox V5.0 ja ScanGear V12.0 draiveritega.