NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CanoScan LiDE 700F

Unikaalse disaini ja 180° liikuva kaanega LiDE 700F on ülikompaktne kõrgkvaliteetne tasaskanner. Lisaks võimaldab LiDE 700F skannida ka 35mm ribafilmi kuni 9600 dpi eraldusvõimega.

• LiDE skanner CIS-sensoriga
• Innovatiivne 3-suunaline disain
• Saab toite USB2.0 kaablist
• 9600x9600 dpi filmi skannimine
• 4800x4800 dpi dokumentide skannimine
• 48-bitine värviruum
• Automaatne skannimisrežiim
• Kohandatavad EZ-nupud
• Automaatne QARE tolmu ja kriimustuste eemaldamisfunktsioon

LiDE skanner CIS-sensoriga
Canon LiDE 700F 48-bitine värvisügavus ja 9600x9600 dpi'ne eraldusvõime tagavad kõrge lahutusega kujutised ja väiksed energiakulud.
Skanner saab toite USB-kaabli kaudu, mis vähendab kasutaja laual ja tegevusalas olevate asjade hulka. USB-toide muudab skannerid kergemini teisaldatavaks, sest neid võib kasutada sülearvutiga ühendatuna praktiliselt kõikjal.

Innovatiivne 3-suunaline disain
LiDE 700F'i nutikas 3-suunaline disain ja topelthinged võimaldavad skannida nii portree, panoraam kui ka vertikaalses asendis.

9600x9600 dpi filmi skannimine
CanoScan LiDE 700F'i uskumatult kõrge 9600x9600 dpi'se lahutusvõimega skannimine 35mm'selt filmilt on võimalik tänu kaasasolevale filmiriba skannimise adapterile. Adapteri abil on võimalik kujutisi ulatuslikult suurendada ja saavutada uskumatult detailne tulemus.

4800x4800 dpi dokumentide skannimine
Tasaskannerit saab kasutada ükskõik mis asendis, samal ajal tagades selged, täpsed ja teravad kujutised. LiDE 700F skannib kuni 4800x4800 dpi'se lahutusvõimega.

48-bitine sisend
LiDE 700F suudab tänu 48-bitisele sisendile kopeerida miljardeid erinevaid värvitoone, see tagab tõetruu sügavuse ja tooni kujutistel ning parendab teie värvilisi skanninguid.

Automaatne skannimisrežiim
Tänu Automaatsele skannimisrežiimile piisab vaid ühest nupuvajutusest, et skanner tuvastaks originaali tüübi ja vormingu ning skanniks kujutise kõige sobivamate seadistustega. Kuna piisab vaid ühest nupuvajutusest, hoiate kokku väärtuslikku aega, mis kuluks skanneri seadistamiseks.

Kohandatavad EZ-nupud
Skanneril on EZ-nupud tavapäraste skanneritoimingute käivitamiseks lihtsalt ühe nupuvajutusega, mis on ka kergesti konfigureeritavad vastavalt konkreetse kasutaja vajadustele. CanoScan LiDE 700F skanneril on 4 EZ-nuppu.

QARE tolmu ja kriimustuste eemaldus
QARE pildiparandustehnoloogia aitab vanade fotode ja peegelduva pinnaga dokumentide skannimisel vähendada müra ja parandada kujutiste kvaliteeti. QARE tehnoloogia tuvastab ja eemaldab automaatselt originaalilt kriimustused jm müra, tänu sellele saate laitmatud ja teravad kujutised ning hoiate kokku aja pealt, mis kuluks pildi käsitsi töötlemiseks.

Komplektis tarkvara
MP Navigator EX tarkvara teeb lihtsaks seadme juhtimise ning võimaldab teostada ka kõige keerulisemaid ülesandeid kiiresti.