NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CanoScan LiDE 80

Maailma kompaktseim filmiskaneerimise võimalusega lameskanner CanoScan LiDE 80 ühendab endas silmapaistva disaini ja erakordse kvaliteedi. Märkimisväärselt kõrge 2400 x 4800 dpi lahutusvõime, ülikompaktne filmiadapter (FAU) ja automaatne filmi redigeerimise ning kvaliteedi tõstmise (FARE) Level 2 tehnoloogia annavad üheskoos jõudluse, mida vajad 35mm negatiivide ja slaidide kõrge kvaliteediga suurendamiseks.

Inspireeriv disain
CanoScan LiDE 80 on niivõrd õhuke ja kerge, et seda saab asetada aluse peale külili ning sellises asendis kasutada - see tähendab märksa enam vaba lauaruumi. Seadmel on stiilne kuldse alumiiniumkaanega elegantne disain. Tänu LiDE imeväikesele voolutarbimisele ei ole vaja ka toitekaableid – CanoScan LiDE 80 saab kogu vajaliku võimsuse USB 2.0 Hi-Speed ühenduse kaudu.

Käsitsi redigeerimisel on lõpp
Enam ei valmista kahjustatud või pleekinud filmilt kvaliteetsete piltide saamine mingit probleemi, seda tänu järjekordsele Canoni novaatorlikule tehnoloogiale: LiDE skanneris kasutatakse FARE Level 2 automaatset redigeerimisfunktsiooni. FARE Level 2 puhul kasutatakse vigastuste ülima täpsusega tuvastamiseks ja korrigeerimiseks filmi infrapunakiirega skaneerimise meetodit. FARE Level 2 võimaldab isegi vanadelt ning pleekinud filmidelt skaneeritud kujutistel värve taastada ja kõrvaldada piltidelt teralisust, säästes niimoodi mitmeid käsitsi redigeerimiseks kuluvaid tunde. Fotode skaneerimisel võimaldab sellist korrektuuri teha QARE Level 2 tarkvara.

Vähem aega ootamiseks, rohkem loomiseks
USB 2.0 Hi-Speed liides tõstab skaneerimiskiiruse võrreldes tavaliste USB-seadmetega neljakordseks. Ja kui fotosid on rohkem? Lihtsalt lao originaalid üksteise kõrvale, sule kaas ja vajuta start-klahvile. Multifoto režiim jaotab need automaatselt eraldi failideks.
Intelligentne Z-kujuline kaas võimaldab skaneerida isegi paksemaid raamatuid ja ajakirju. Kasutaja saab neli "EZ"-nuppu spetsiaalselt programmeerida enamkasutatud funktsioonide juhtimiseks – näiteks otse PDF-faili või e-posti teatesse skaneerimiseks.

Võimas tarkvara
CanoScan LiDE 80 on varustatud täiskomplekti PC/Mac tarkvaraga, sealhulgas kõrgel tasemel fotode viimistlemiseks ja redigeerimiseks mõeldud Adobe PhotoShop Elements 2.0. Samuti kuulub paketti tunnustatud märgituvastamise tarkvara Omnipage SE OCR ning NewSoft Presto! Pagemanager (Win), mis võimaldab dokumente otse PDF-vormingusse skaneerida.