NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CanoScan LiDE 90

See keskklassi foto- ja dokumendiskanner on ideaalne inimestele, kes soovivad skaneerida aeg-ajalt fotosid ja enamiku ajast dokumente. Skanneri muljetavaldavalt kompaktne suurus võimaldab seda mugavalt laual hoida.

• Oma klassi kompaktseim skanner koos vertikaalset paigutust võimaldava jalaga
• USB-toide, ei vaja eraldi toiteadapterit
• Eraldusvõime 2400 x 4800 dpi, 48-bitine värvisügavus
• A4, 300 dpi-ne skaneering umbes 14 sekundiga
• Skaneerimine arvutisse, e-mailile ja PDF-vormingus failiks
• 4 EZ-kiirvalikuklahvi
• Automaatne pildikorrektsioon
• Kaasas valik tasuta lisatarkvara

Kvaliteet
2400 x 4800dpi-se eraldusvõimega sensor salvestab detailselt ning tagab selged skaneeringud, mis sobivad ka suurendamiseks ja trükkimiseks kõrge kvaliteediga. 48-bitine värvisügavus tagab, et värvid salvestatakse võimalikult originaalilähedaselt.

Kiirus
A4 formaadis lehe skaneerimine 300 dpi-se eraldusvõimega võtab aega kõigest 14 sekundit. USB2.0-liides võimaldab kiiret skaneeringute arvutisse saatmist.

Disain
Mõõtmetega 25 x 36,4 x 4 cm on LiDE 90 oma klassi kompaktseim skanner. Vertikaalset paigaldamist võimaldav tald võimaldab veelgi praktilisemat paigaldust ning ruumi säästmist.

Geniaalsete kaksikhingedega Z-kaas võimaldab skaneerida raamatuid, ajakirju ning teisi kompaktseid 3D-objekte.

Funktsioonid
Skaneeri dokumente ja fotosid otse arvutisse, e-mailile või PDF-failiks. Loo ka mitmeleheküljelisi PDF-dokumente koos otsitava tekstiga.

Täpne tekstituvastustarkvara muundab prinditud teksti elektroonilisteks dokumentideks, mida on kerge redigeerida.

Lihtne kasutada
Neli EZ-kiirvalikuklahvi võimaldavad mugavat ligipääsu tähtsamatele toimingutele. Neid on võimalik konfigureerida vastavalt soovidele saatma töö näiteks printerisse, PDF-failiks, e-mailile või lihtsalt soovitud vormingus arvuti kõvakettale.

Mitme foto režiim
LiDE 90 võimaldab asetada klaasile korraga kuni 10 fotot ning nad kõik korraga skaneerida ja luua automaatselt eraldi failid. Mitme foto režiim tuvastab automaatselt kujutised, pöörab nad otseks ning salvestab nad failideks säästes nii sinu aega.

Automaatne pildikorrektsioon
QARE Level 3 tehnoloogia taastab automaatselt su kriimustatud, kahjustatud või tuhmunud fotod ning säästab aega, mis kulunuks nende käsitsi retušeerimisele.

ScanGear tarkvara võimaldab kasutada ka taustvalgustuse kompenseerimist ning teralisuse vähendamist.

USB-toide
See nutikas skanner saab kogu vajaliku toite ühest USB-kaablist ning ei vaja eraldi toiteadapterit. LiDE 90 on kerge ja kompaktne ning sobib kasutamiseks ükskõik kus.