NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CanoScan Lide 110

USB-toitega kiire skanner LiDE 110 on väga võimas, suure eraldusvõimega ning mahub tänu oma kompaktsele suurusele ideaalselt lauanurgale.

• Eraldusvõime 2400 x 4800 dpi, 48-bitine värvisügavus
• Kiire 300 dpi-ne A4 skanneering 16 sekundiga
• Skaneerimine arvutisse, e-mailile ja PDF-vormingus failiks
• 4 EZ-kiirvalikuklahvi
• Automaatne pildikorrektsioon
• Kaasas valik tasuta lisatarkvara


Kvaliteet
2400 x 4800dpi-se eraldusvõimega sensor salvestab detailselt ning tagab selged skaneeringud, mis sobivad ka suurendamiseks ja trükkimiseks kõrge kvaliteediga. 48-bitine värvisügavus tagab, et värvid salvestatakse võimalikult originaalilähedaselt. A4 formaadis lehe skaneerimine 300 dpi-se eraldusvõimega võtab aega kõigest 16 sekundit.

Disain
LiDE 110 võtab oma nutika disaini tõttu väga vähe ruumi töölaual ja erilise ehitusega kaas võimaldab skaneerida isegi raamatuid.

Lihtne kasutada
Neli EZ-kiirvalikuklahvi võimaldavad mugavat ligipääsu tähtsamatele toimingutele. Neid on võimalik konfigureerida vastavalt soovidele saatma töö näiteks printerisse, PDF-failiks, e-mailile või lihtsalt soovitud vormingus arvuti kõvakettale.

Automaatne pildiparendus
Pildiparandustehnoloogia aitab vanade fotode ja peegelduva pinnaga dokumentide skannimisel vähendada müra ja parandada kujutiste kvaliteeti. Pildiparandustehnoloogia tuvastab ja eemaldab automaatselt originaalilt kriimustused jm müra, tänu sellele saate laitmatud ja teravad kujutised.

USB-toide
See nutikas skanner saab kogu vajaliku toite ühest USB-kaablist ning ei vaja eraldi toiteadapterit. LiDE on kerge ja kompaktne ning sobib kasutamiseks ükskõik kus.