NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CanoScan Lide 120

Taskukohane, stiilne ja kompaktne skanner kõrglahutusega fotode ja dokumentide talletamiseks. Võimaldab arvuti abil kiiret skaneerimist otse pilveteenustesse. Tänu USB-toitele ei vaja skanner eraldi toiteadapterit.

• CIS-sensor skannib kõrglahutusega kuni 2400 x 4800 dpi
• 48-bitise värvisügavustäpsete detailide ja värvidega fotode skaneerimiseks
• A4-formaadis 300 dpi värviliste kujutiste skaneerimine vaid 16 sekundiga
• Skaneerimine arvutisse, e-mailile ja PDF-vormingus failiks
• Arvuti abil pilveteenustesse skaneerimine
• 4 EZ-kiirvalikuklahvi
• Z-kaas paksude dokumentide skaneerimiseks
• Automaatne dokumendi- ja fotoparanduse tehnoloogia
• Automaatne skannimise funktsioon (Auto Scan) võimaldab kohest dokumendituvastust ühe klikiga
• USB-toide, ei vaja eraldi toiteadapterit

Kvaliteetne skaneerimine
CIS-sensor võimaldab skannida kõrglahutusega kuni 2400 x 4800 dpi: tekst on terav ja fotod selged ning tänu skanneri 48-bitisele värvisügavusele täpsete värvidega ja detailsed. Skaneerimine käib kiiresti – A4-formaadis 300 dpi kujutise skannimiseks kulub vaid 16 sekundit.

Ühenduvus pilveteenustega
Seadmega on lihtne skannida kõrge kvaliteediga dokumente ja detailseid fotosid ning saata need arvuti abil pilveteenustesse, nagu Evernote ja Dropbox.

Stiilne ja mugav
See ülikompaktne skanner ei võta laual palju ruumi ja näeb suurepärane välja igas kodus. Seadmega on kerge skannida igat liiki dokumente (sealhulgas raamatuid), kusjuures tänu arenenud tehnoloogiaga integreeritud kaanele pole kuhugi kadunud stiilne disain.

Lihtne ühe puudutusega juhtimine
Tänu neljale ühe puudutusega EZ-nupule saab skannerit juhtida ülima kergusega. Fotode ja dokumentide skaneerimiseks piisab vaid ühest klõpsust automaatse skannimise nupuga (Auto Scan), mis tuvastab automaatselt originaali ja määrab sellele vastavad optimaalsed sätted. Spetsiaalsete nuppude abil saab ühe puudutusega luua kiiresti PDF-faile, koopiaid ja e-kirju.

Aegasäästvad pildiparandusfunktsioonid
Fotosid saab taastada ja täiustada vaid ühe klõpsuga. Tolmu ja kriimustuste eemaldamise funktsioon (Dust and Scratch Removal) vähendab automaatselt tolmu ja kriimustusi ning muudab vanade fotode luitunud värvid taas kirkaks, tehes ära asjatundja töö lühema ajaga. Lisaks saate automaatse dokumendiparandusega (Auto Document Fix) eraldi parandada skaneeritud dokumentide teksti, graafika ja kujutiste kvaliteeti. Aegasäästvateks funktsioonideks on ka automaatne fotoparandus (Auto Photo Fix II) ja lahendusmenüü (Solution Menu EX).

USB-toide
Skanner saab kogu vajaliku toite ühest USB-kaablist ning ei vaja eraldi toiteadapterit. LiDE on kerge ja kompaktne ning sobib kasutamiseks igal pool.