NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon ImagePROGRAF W2200

W2200 on professionaalne ja kiire suureformaadiline värviprinter, mis paistab silma kompaktsuse ja soodsa hinna poolest.

• Täpne värvide taasesitus
• 2400 x 1200 dpi lahutusvõime
• Suur töökiirus
• Lihtne ühendada PC/Mac võrguga
• Igal värvil eraldi tindimahuti
• Võimalus printida erinevatele materjalidele

Täpsed värvid ja suur prindikiirus
Värvide täpsemaks edasiandmiseks on Canon W2200-l 6 erinevat tinti. Tavalisest laiem 1-tolline prindipea koos mõlemasuunalise printimisega vähendab oluliselt printimiseks kuluvat aega – A3-tavapaberile printides on kiirus kuni 6 lehte minutis, A3 läikiva paberi puhul kuni 1,3 lehte minutis ning A3+ proofing-paberi korral kuni 0,8 lehte minutis*. Kõrge 2400 x 1200 dpi lahutusvõimega väljaprindid valmivad tänu 7680 imeväikesele tindipihustile, mis jaotavad tinditilgad kiirelt ja ühtlaselt.

Katkestusteta töö
Suured tindimahutid on ükshaaval vahetatavad, vältides nii tindi raiskamist, ning Canoni tinditaseme jälgimise süsteem annab märku niipea, kui mõni mahuti tühjaks saama hakkab. W2200 paberivaru saab vajadusel suurendada 2560-lehelise kassetiga.* Nii saad isegi väga mahukate värviprinditööde puhul vältida tindi või paberi lõppemisest tulenevaid printimise katkestusi.

Paindlik ja kompaktne
Printer toetab mitmeid erinevaid paberiformaate väikesest B5-formaadist kuni A3+ ja ka erineva tüübi ja paksusega materjale, sobides nii professionaalsesse kui tavalisse kontorikeskkonda. Kompaktne eestlaadimisega disain teeb temast ideaalse abivahendi ka piiratud suurusega ruumides.

Mugav võrguühilduvus
W2200 ühendamine PC või Mac arvutivõrguga läbi standardse Ethernet-liidese on mugav ja lihtne. Printer toetab ka Canoni NetSpot® Suite seeria haldustarkvara, mis võimaldab võrguhaldamist, juhtimist ja jälgimist.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.