NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon ImagePROGRAF W8200

Tänu laiale funktsionaalsusele ja 1200x1200dpi lahutusvõimele garanteerib W8200 laiformaatprinter suurepärase kvaliteedi ja paindliku materjalitoe kuni 112cm laiuseni. Produktiivsuse tagamiseks on W8200 erakordslet kiire – A0-formaadis printimiseks kulub kõigest 2 minutit.

Printeri põhiomadusteks on:

• Suurepärane kvaliteet ja täpsed värvid
• A0-formaadis värviprint 2 minutiga
• Windows ja Macintosh võrguühilduvus
• Ruumisäästev eestlaadimisega disain
• Kõrge mahtuvusega iseseisvad tindimahutid
• Lai prindimaterjalitugi

Erakordne kiirus
Tänu Canoni innovatiivsele prindipeale on W8200 kiirus erakordne. Üle 7600 pihusti jaotavad tindi kiirelt ja ühtlaselt, võimaldades A0-formaadis väljastust kõigest 2 minutiga. Kui mitmed suureformaadilised printerid prindivad ainult ühes suunas, siis võimaldab Canoni kahesuunalise printimise funktsioon katkematut tööd iga tõmbega ning vähendab tööaja miinimumini.

Suurepärane värvikvaliteet
Lahutusvõime 1200 x 1200dpi tagab erakordse värvikvaliteedi kõigi printimisreziimide ja materjalide puhul. 6 värviga prinditehnoloogia annab oluliselt täpsemad ja sügavama tonaalsusega värvid. Mitmepihustiline prindipea väljastab ühtlase kuju, suuruse ja tihedusega mikroskoopilisi tindipiisku, tagades nii ka peente detailide täpse esitamise.

Kokkuhoidlik jõudlus
Printeril on iga värvi jaoks eraldi suur tindimahuti, mida saab vahetada teistest mahutitest sõltumatult. See vähendab prindikulusid ning säästab keskkonda. Torudega tindisüsteem varustab prindipead pidevalt tindiga ja igas mahutis oleva tindi kogust jälgitakse pidevalt. Lisavarustusena saadaval olev söödusõlm võimaldab prindimaterjali pidevat rullist söötmist, andes võimaluse seadme valveta printima jätmiseks.

Paindlik prindimaterjalitugi
W8200 printeriga saab printida laiale valikule tava- kui rullpaberitele kuni 112cm laiuseni. Seetõttu sobib printer suurepäraselt kasutamiseks professionaalsetes prindi- ja kujunduskeskkondades.

Ruumisäästlik disain
Tänu kompaktsele disainile ei võta W8200 enda alla palju ruumi. Kõiki toiminguid, sealhulgas prindimaterjali lisamist ja eemaldamist, saab teostada printeri esiküljelt, mistõttu ka kitsates oludes töötamine ei valmista probleeme.

Hõlbus kasutada
Suuremõõduline ja selge ülesehitusega juhtpaneel muudab seadme kasutamise hõlpsaks. Juhtpaneeli kaudu saab valida kõiki prindimaterjali ja tindimahuteid puudutavaid määranguid. Prindimaterjali lisamiseks tuleb vaid alus välja tõmmata ning paigadada rull pealtpoolt.

Mugav võrguühilduvus
W8200 pakub multiliidese kaudu täielikku tuge nii PC- kui Mac-platvormidele. Lisaks toetab printer Canoni NetSpot® Suite haldustarkvara, mis võimaldab kõikide võrkuühendatud printerite integreeritud haldamist ja tõstab kogu töögrupi tootlikkust.