NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon ImagePROGRAF iPF5000

Laiformaatprinteri iPF5000 uus 12-värviline täispigmendipõhine tindisüsteem tagab, et Teie trükiseid märgatakse. Lai värvigamma, ühtlased värviüleminekud ja ülimalt täpne värvide kalibreerimine tagavad kvaliteetsed 17" laiusega väljaprindid. Lisage suur jõudlus ja laiaulatuslik prindimaterjalide valik, ning teil on olemas ideaalne seade graafikatöid tegevate ettevõtete jaoks.

• 17-tollised (A2+) väljaprindid suure printimiskiirusega
• Ülikõrge pildikvaliteet tänu 12-värvilisele täispigmendipõhisele tindisüsteemile
• Väljapaistev prindikvaliteet – lai värvigamma, parendatud gradatsioonid ja vähendatud teralisus
• Paljude erinevate prindimaterjalide kasutamise võimalus
• Universaalsus – 4 prindimaterjali söötmise viisi

Suurepärane pildikvaliteet
Printeris iPF5000 on kasutusel Canoni uus 12 tindiga täisvärviline pigmendipõhiste tintide süsteem. Uus ühetolline topeltprindipea annab 1200 dpi eraldusvõime, pihustades 4 pl suuruseid tindipiisku kokku 30720-st pihustist. RGB-lisavärvid kindlustavad laiema värvigamma; hall ja fotohall tagavad väiksema teralisuse, suurema värvistabiilsuse ning pigmendipõhised tindid kindlustavad väljaprintide kestvuse valguse käes säilitatuna.

Graafikatööde jaoks ideaalselt sobiv
iPF5000 pilkupüüdev prindikvaliteet muudab selle printeri ideaalseks seadmeks graafikaettevõtetele ja võrratult paindlikuks erinevates rakendustes kasutamiseks. Valguskindlad ja ilusad värvilised tulemused muudavad seadme ideaalseks postrite loomiseks. Värvide väljatoomise võimalused mattpaberil tagavad alati väljapaistvad detailid. Laiformaadis kunstitööde ja fotode printimine annab muljetavaldavad tulemused tänu suurepärasele värvide väljatoomisele spetsiaalsete tintide abil ning ühtlusele hallide ja helehallide tintide abil. Te saate alati loota parima kvaliteediga trükistele, millel on väiksem teralisus kui tavalisi pigmendipõhiseid tinte kasutavate seadmetega loodud trükistel.

Paindlik prindimaterjalide valikuvõimalus
Kuna seade on mõeldud graafikatööde loomiseks, on iPF5000 kavandatud erinevat tüüpi prindimaterjalide kasutamiseks. Tavapaber, CAD-paber, ümbertöödeldud paber, läikpaber, mustandipaber, sünteetiline materjal, postrite, kunstitööde ja sümboolika prindimaterjal – iPF5000 tuleb vaevata toime nende kõigiga.

Alati tootlik
Printerit iPF5000 kavandades on peetud meeles jõudlust. Ühendus on kas uusima põlvkonna kiire USB 2.0 liidese või Ethernet-liidese kaudu, mis tagab paindliku ja silmapaistva tootmiskiiruse, mis ületab kahekordselt paljude teiste tootjate seadmete töökiiruse. Ja nagu te Canonilt oodata võite – iPF5000 on ehitatud katkematuks töötamiseks tagatud usaldusväärsusega. Ka integreeritud lõikeseade ei vea teid alt ja töötab aastaid ilma, et seda tuleks välja vahetada.

Lihtne kasutus
iPF5000-ga saate tööd alustada ja jätkata aega kulutamata: seadmel on 4 paberisööduteed – rull, kassett ja kaks käsisöödualust – ja automaatne paberirullile lülitumine. Erinevalt mõnedest laiformaatseadmetest on käesolev seade kompaktne ja vaikne – nii ei köida teie tähelepanu mitte müra, vaid tulemus.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.