NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon ImagePROGRAF iPF610

Kui vajad printerit CAD/GIS rakendusteks või lihtsalt laiformaatprinterit kontorisse, siis iPF610 on selleks õige seade. Erksaid ja tõetruid värve ning täpseid jooniseid loov iPF610 pakub sulle kõrget kvaliteeti. Tulemuseks on enneolematu kvaliteediga A1 formaadis trükised.

• A1 trükis kõigest 33 sekundiga
• Mugav CAD-integreerimine ning HPGL/2 ja HP RTL prindikeelte tugi
• Eraldusvõime 1200 dpi selgemaks, peenemaks jooneks ning sügavamaks mustaks CAD-jooniste trükkimisel
• 5 värviga trükkimine suurepärase graafika jaoks
• 4 paberiteekonda koos automaatse ümberlülitamisega
• Printerijalad lisavarustusena

Lisainformatsioon
imagePROGRAF iPF610 on 24" (A1) laiusele materjalile trükkiv plotter, mis tagab võrreldamatud tulemused olenemata sellest, kas tegemist on silmapaistva graafikaga teie klientidele või detailsete arhitektuurijooniste renderdamisega CAD-rakendusest.


Optimaalne pildikvaliteet ja produktiivsus
iPF610 sisaldab optimaalseteks tulemusteks Canoni 5 värviga lahuse- ning pigmendipõhiste tintide süsteemi. Canoni 1" trükipea võimaldab eraldusvõimet 1200 dpi, 4 pl tindipiisku ning sisaldab kokku 15 360 düüsi. Viie tindiga reaktiivne tindisüsteem parandab trükiste kvaliteeti garanteerides, et värvide ülevalgumist on vähem ning kujutised on püsivalt kvaliteetsed. Seega on garanteeritud väljastus, mis on nii täpne, terav kui ka detailne.

Kiire trükikiirus (33 sekundit A1-formaadis prindile kiires režiimis) teeb iPF610 ideaalseks detailsete jooniste kiireks produtseerimiseks. Enam ei pea te saatma oma töid kohalikku prinditöökotta.

Ideaalne CAD-rakendusteks
iPF610 on ehitatud pakkuma kvaliteetset joone renderdamist ning produktiivsust, mida vajatakse professionaalses CAD-töövoos. Oma eelkäija iPF600 kuulsust hoides on uuel seadmel ka spetsiaalsete CAD ning HPGL/2 ja HP RTL failivormingute tugi ning HDI-draiver Windowsile. Suurendatav 256 MB suurune mälu tagab, et ka kõige keerulisemad failid saaksid valutult töödeldud.


Võimekas ja lihtsalt kasutatav
Vedelkristallekraaniga juhtpaneel suudab kuvada animatsioone, mis tagavad seadmega intuitiivse töö ka siis, kui pole olnud aega juhendit lugeda. Võimas, kuid lihtsalt kasutatav tarkvara aitab tööd veelgi ning tagab, et ka kõige keerulisemad toimingud saaks kiiresti teostatud.

Oma disainilt kompaktne iPF610 sisaldab 4 paberiteekonda - rull, kassett ja kaks käsisöötu. Võimalik on ka rullmaterjali automaatne lülitamine suuremaks mugavuseks. Paberikasseti süsteem võimaldab uusi lehti sööta enne eelneva lehe väljastamist. Uue ehitusega ventilaator teeb seadme tunduvalt vaiksemaks, et teie tähelepanu köidaks väljastatav trükis, mitte seadme müra.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.