NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon ImagePROGRAF iPF670

iPF670 on ideaalne 24"/61cm laiformaatprinter jooniste ja kaartide printimiseks. Printer garanteerib kõrge kvaliteedi, väljapaistva täpsuse ja tootlikkuse parema investeeringutasuvuse kaudu.

• A1 väljaprint kõigest 28 sekundiga
• 2400 x 1200 dpi
• Suur prinditäpsus +/-0,1% ja 0,02mm minimaalne joone laius
• Pidev printimine tänu 130ml hot-swap tindikassettidele, mida saab vahetada kasvõi printimise ajal
• 5 värviga dye-ja-pigment tindisüsteem koos uue magenta tindiga parema punase värvitooni saavutamiseks
• Lihtne PDF/TIFF/JPEG/HPGL/2 failide printimine k.a. joonised ja kaardid kasutades Direct Print & Share rakendust
• Pilvevalmidus ja lihtne ühenduvus mobiilsetest seadmetest
• Komplektis on plakatite kujundamise ja printimise tarkvara PosterArtist Lite ja Print-Plug-in Microsoft Office jaoks
• Kulude haldus ja jälgmise arvestus
• Printerijalad lisavarustusena

Lisainformatsioon
imagePROGRAF iPF670 on 24" (A1) laiusele materjalile trükkiv laiformaatprinter, mis tagab võrreldamatud tulemused olenemata sellest, kas tegemist on silmapaistva graafikaga teie klientidele või detailsete arhitektuurijoonistega CAD-rakendusest.

Optimaalne pildikvaliteet ja produktiivsus
iPF670 sisaldab optimaalseteks tulemusteks Canoni 5 värviga lahuse- ning pigmendipõhiste tintide süsteemi. Canoni 1" trükipea võimaldab eraldusvõimet 2400x1200 dpi, 4 pl tindipiisku ning sisaldab kokku 15 360 düüsi. Viie tindiga tindisüsteem parandab trükiste kvaliteeti garanteerides, et värvide ülevalgumist on vähem ning kujutised on püsivalt kvaliteetsed. Seega on garanteeritud väljastus, mis on nii täpne, terav kui ka detailne.

Kiire trükikiirus (28 sekundit A1-formaadis prindile kiires režiimis) teeb iPF670 ideaalseks detailsete jooniste kiireks produtseerimiseks. Enam ei pea saatma oma töid kohalikku prinditöökotta.

Võimekas ja lihtsalt kasutatav
Vedelkristallekraaniga juhtpaneel suudab kuvada animatsioone, mis tagavad seadmega intuitiivse töö ka siis, kui pole olnud aega juhendit lugeda. Võimas, kuid lihtsalt kasutatav tarkvara aitab tööd veelgi ning tagab, et ka kõige keerulisemad toimingud saaks kiiresti teostatud.

Uue ehitusega ventilaator teeb seadme tunduvalt vaiksemaks, et teie tähelepanu köidaks väljastatav trükis, mitte seadme müra.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.