NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon ImagePROGRAF iPF760

Image PROGRAF iPF760 on 36 tolline/A0 printer, mis pakub oma klassis kõrgeimat tootlikkust, väga head kvaliteeti ning täpsust, tagades suurepärase efektiivsuse.

• Ruumisäästlik disain
• Madal paberipüüdmise korv
• Kulude haldamine ja investeeringu tasuvuse jälgimine vastava tarkvara abil (ROI)
• Kasutajasõbralik esipaneel
• Kõrge produktiivsus ja trükkimise ajal vahetatavad tindid ("hot swap")
• Suurepärane kvaliteet ja täpsus
• HP GL/2 ja HP-RTL ühilduvus
• Prindi pluginaga Microsoft Office-i printerilaiendus
• Printerijalad lisavarustusena

Praktilisus ja kasutatavus
iPF760 seadmega saab kiiresti ja lihtsalt printida ääristeta „full-bleed“ plakateid, tekstidokumente ja jooniseid. See mitmekülgne laiformaatseade sobib igas suuruses töörühmadele, vastates AEC-ja CAD-printimise kiirus-ja täpsusnõuetele ning sobides suurepäraselt ettevõtte suureformaadilisteks printimistöödeks. Ruumisäästlik disain ja eesasetsev paberisöötur võimaldab printerit paigutada peaaegu kõikjale. Kõik vajalikud toimingud (tindikasseti vahetamine), teostatakse eestpoolt, et muu kontoritöö häirimine oleks minimaalne. Integreeritud korv virnastab korralikult A1-ja A2-formaadis trükised. Printeri taimeri ekraan näitab, tööks kuluvat aega.

Kõrge produktiivsus
Printer väljastab A0 trükiseid juba 48 sekundiga ning Canoni L-COA kujutisetöötlustehnoloogia ja Gigabitine Ethernet ühendus tagavad tippkiirusel paljunduse arhitektuurilistest joonistest kuni geograafilise informatsioonini.
Produktiivsust suurendavad kiirvahetusega ("Hot-Swap") tindikassetid, mis on printimise ajal vahetatavad.

Ökonoomne ja tõhus
Sisseehitatud ROI funktsioon jälgib seadme üldisi kulutusi leheküljele ning antud andmeid saab vaadata printeri draiverist või eksportida andmed CSV-failina personaalarvutisse vaatamiseks. Printeril on tindikulu vähendamiseks ökonoomne režiim ja eMaintenance tarkvara, mis tuvastab automaatselt mehaanilised rikked ja madalad tinditasemed ning ühendab teid otse Canoni hoolduskeskusega.

Suurepärane kvaliteet ja täpsus
Canoni 5-värviga tindisüsteem tagab kirkad värvid, teravad peened jooned. Spektrivahe kuni +/- 0,1% ja minimaalselt 0.02mm jooned tagavad ülima täpsuse. Tänu printeri 15360 otsaga prindipeadele viimistletakse kujutised lahutusvõimega 2400 x 1200 dpi'd.

Sobiv suureks töökoormuseks
iPF750 on HP-GL/2 ja HP-RTL ühilduv. Lisaks HDI-draiverile AutoCAD'i ja Microsoft Office'i kasutajatele on seadmel plugin printimiseks otse Word, Excel ja PowerPoint rakendusest.

Täiustatud turvalisus
Kasutajaliidese täiustatud töökindlus suurendab turvalisust ja kasutusõiguste piirangud ning infolekke vältimine kohtvõrgus minimeerivad printeri loata kasutamise ja andmete lekkimise. Selle tulemusena on iPF760 ideaalne lahendus suurettevõtjale.