NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon ImagePROGRAF iPF765

ImagePROGRAF iPF765 on 36 "/ A0 printer on loodud saavutamaks parimat tulemust kõigis CAD/GIS keskkondades, mis tagavad kvaliteetse tulemuse ja kiire investeeringutasuvuse.

• Ruumisäästlik disain
• Madal paberipüüdmise korv
• Kulude haldamine ja investeeringu tasuvuse jälgimine vastava tarkvara abil (ROI)
• Kasutajasõbralik esipaneel
• Kõrge produktiivsus ja trükkimise ajal vahetatavad tindid ("hot swap")
• Suurepärane kvaliteet ja täpsus
• HP GL/2 ja HP-RTL ühilduvus
• 250GB kõvaketas tööde spoolimiseks, salvestamiseks, järelprindiks

Ülim kasutusmugavus
iPF755 on loodud sobima igasse CAD/GIS keskkonda. Kompaktse ja õhukese korpusega printeri kõik toimingud on võimalik viia läbi eestpoolt - see võimaldab asetada selle seina vastu ning hoida kokku ruumi.
Paljude kasutajatega keskkondade tarbeks on seadmel 250 GB mahuga kõvaketas, mis teeb suuremahuliste prinditööde salvestamise ja töötlemise lihtsaks.

Kõrge produktiivsus
Kõrge tootlikus võrgus tagatakse mittesobiva meedia funktsiooniga. See töötab läbi seadme kõvaketta. Kui printerisse saadetakse töö, mis ei sobi seadmes oleva materjaliga, informeeritakse kasutajat ja pakutakse võimalu töö katkestada, jätkata printimisega või vahetata meediamaterjali. Samal ajal jätkab iPF765 teiste järjekorras olevate töödega.
Produktiivsust suurendab kiirvahetusega ("Hot-Swap") tindikassetid, mis on printimisel vahetatavad.

Suurepärane kvaliteet ja täpsus
Canoni 5-värviga tindisüsteem tagab elavad värvid ning teravad peened jooned. Spektrivahe kuni +/- 0,1% ja minimaalselt 0.02mm jooned tagavad ülimalt täpsed trükised. Tänu printeri 15360 pihustiga prindipeadele viimistletakse kujutised võimsa lahutusvõimega 2400 x 1200 dpi'd.

Ehitatud nõudlikule töövoole mõeldes
iPF765 on HP-GL/2 ja HP-RTL ühilduv (ka paleti ja pliiatsi seadistused). Lisaks HDI-draiverile AutoCAD'i ja Microsoft Office'i kasutajatele on seadmel plugin printimiseks otse Word, Excel ja PowerPoint rakendusest.

Ökonoomne ja tõhus
Sisseehitatud kuludejälgimisfunktsioon jälgib seadme üldisi kulutusi ja kulutusi leheküljele ning antud andmeid saab vaadata otse läbi printeri draiveri. eMaintenance tarkvara tuvastab automaatselt mehaanilised rikked ja madalad tinditasemed ning edastab sellle info Canoni hoolduskeskusesse.