NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon ImagePROGRAF iPF780

ImagePROGRAF iPF780 on kõrge produktiivsusega 5 tindiga 36"/A0 laiformaatprinter, kõrgkvaliteediga CAD/GIS rakenduste ja siseplakatite trükiks.

• Kompaktne 36" disain
• Suure jõudlusega katkematu printimine
• Uue põlvkonna LUCIA 5 värvi süsteem
• 300ml ja 130ml trükkimise ajal vahetatavad tindid ("hot swap")
• Peened ja selged CAD jooned
• Väga kiire trükipea liikumine: A0 joonis kõigest 41 sekundiga
• Direct Print&Share otseprintimise ja pilveprintimise tarkvara
• Kasutajakulude kontroll


Produktiivne
iPF780 on loodud sobima igasse CAD/GIS keskkonda. Kiire trükipea liikumine võimaldab trükkida A0 formaadis jooniseid kõigest 41 sekundiga. ImagePROGRAF Direct Print & Share aitab suurendada töövoogude tootlikust ja tõhusust, võimaldades trükkida PDF/TIF/JPEG faile otse kasutamata rakendusi või printeri draiverit. Produktiivsust suurendab veelgi kiirvahetusega (Hot-Swap) 130ml kui ka suuremad 300ml tindikassetid, mis on vahetatavad printimise ajal.

Kõrge trükikvaliteet
Canoni 5-värviline värvaine- ja pigmendipõhine reaktiivse tindi süsteem annab tulemuseks erksad värvid ning teravaimad ja peeneimad jooned täpsusega +/- 0.1% ja joonelaiusega minimaalselt kuni 0.02mm. Pisemadki detailid edastatakse õigesti kõrgema täpsusastmega ning uus magentatint muudab punase värvigamma veelgi paremaks.

Ökonoomne ja tõhus
Sisseehitatud arvepidamisfunktsioon võimaldab iga väljaprindi kulu ja printeri kogukulude jälgimist ning andmete vaatamist printeridraiveri kaudu või eksportides need oma failides või süsteemides kasutamiseks CSV-faili. Soovi korral saate valida ökonoomse režiimi, mis kasutab vähem tinti ja on ideaalne mustandite printimiseks. Lisaks tuvastab ja haldab Canoni tarkvara eMaintenance automaatselt mehaanilisi probleeme ja madalaid tinditasemeid, luues otse ühenduse Canoni teeninduskeskusega ja suurendades seega töövõimeaega.

Ehitatud nõudlikule töövoole mõeldes
iPF780 on HP-GL/2 ja HP-RTL ühilduv (ka paleti ja pliiatsi seadistused). Lisaks HDI-draiverile AutoCAD'i ja Microsoft Office'i kasutajatele on seadmel plugin printimiseks otse Word, Excel ja PowerPoint rakendusest.