Canon ImagePROGRAF iPF815

Kiire ja produktiivne 44" laiformaatprinter iPF815 on ideaalne CAD ja GIS-trükiste printimiseks. Printeri 160GB kõvaketas ja lihtsalt kasutatav kasutajaliides muudab töö kiireks ja mugavaks.

• Ületamatu kiirus - A0-formaadis trükis kõigest 45 sekundiga
• Mugav CAD-integreerimine ning HPGL/2 ja HP RTL prindikeelte tugi
• Eraldusvõime 1200 dpi selgemaks, peenemaks jooneks ning sügavamaks mustaks CAD-jooniste trükkimisel
• 5 värviga trükkimine suurepärase graafika jaoks
• Sisseehitatud 160GB kõvaketas
• Suur LCD-ekraan
• Printerijalad lisavarustusena


Lisainformatsioon
imagePROGRAF iPF815 on 44", mis trükib erksate värvidega, eraldusvõimega 2400x1200 dpi, 5 värviga. Jooned renderdatakse eriti täpselt, suured värvipinnad näevad välja imelised ning tekst reprodutseeritakse eriti kõrge kvaliteediga.

Suuremahulisi "Hot-swap" tindikassette saab printimse ajal vahetada, seetõttu ei pea tööd katkestama ja kasseti tühjenemise korral on võimalik kohe tööd jätkata.

Optimaalne pildikvaliteet ja produktiivsus
iPF815 sisaldab Canoni 5 värviga lahuse- ning pigmendipõhiste tintide süsteemi, mis on optimeeritud töötama teie CAD-/GIS-töövoos. Canoni 1" trükipea võimaldab eraldusvõimet 2400x1200 dpi, 4 pl tindipiisku ning sisaldab kokku 15 360 düüsi. Viie tindiga reaktiivne tindisüsteem parandab trükiste kvaliteeti garanteerides, et värvide ülevalgumist on vähem ning kujutised on püsivalt kvaliteetsed. Seega on garanteeritud väljastus, mis on nii täpne, terav kui ka detailne.

Kiirendatud prindiprotsess tagab, et kvaliteetsed trükised prinditakse palju kiiremini kui teiste sama klassi seadmetega. Trükis väljastatakse tavapaberile A0-formaadis kõigest 45 sekundiga ja A1-formaadis kõigest 24 sekundiga.

Täielik CAD-töövoo tugi
iPF815 integreerub märkamatult teie CAD-töövoogu. HPGL/2 ja HP RTL failivormingud on täielikult toetatud ning kaasas on ka Windowsile HDI-draiver.

160GB kõvaketas
iPF815 sisseehitatud 160GB kõvaketta abil on kerge hallata erinevaid allikaid ja printimistöid. Suur mälumaht võimaldab projektide tähtuse organiseeritust, et kindlustada printeri valmisolekut tähtsatel hetkedel. Luues eraldi postkastid erinevatele projektidele ja kasutajatele suurendad printeri efektiivsust veelgi.

Võimekas ja lihtsalt kasutatav
Vedelkristallekraaniga juhtpaneel suudab kuvada animatsioone, mis tagavad seadmega intuitiivse töö ka siis, kui pole olnud aega juhendit lugeda. Võimas, kuid lihtsalt kasutatav tarkvara aitab tööd veelgi ning tagab, et ka kõige keerulisemad toimingud saaks kiiresti teostatud.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.

Tooteid samast grupist…

Canon ImagePROGRAF iPF810

Canon ImagePROGRAF iPF815

Canon ImagePROGRAF iPF825