NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon ImagePROGRAF iPF8300S

imagePROGRAF iPF8300S kasutab 8-värvilist LUCIA EX pigmenttintide süsteemi, mis tagab A0 (44) väljatrükkide välgukiirusel printimisel erakordse kvaliteedi.

• LUCIA EX pigmenttintide süsteem
• Kiire ja säästlik printimine
• Integreeritud 160 GB HDD
• Valitavad suure jõudlusega tindikassetid
• Pidev printimine “Hot-swap”-tintidega
• Ääristeta printimine
• Printimiskulud ja investeeringutasuvus kontrolli alla
• Printimise lisandmoodulid MS Office'ile,
• Photoshopile ja DPP-le

Erakordne prindikvaliteet
Suurepärased trükised eraldusvõimega 2400 x 1200 dpi. iPF8300S sisaldab uut 8-värvilist LUCIA EX pigmenttintide süsteemi ja täiustatud pilditöötlemistehnoloogiat, mis pakub laiemat värvigammat, ühtlasemat gradatsiooni, sügavamaid tumedaid toone ning väiksema pruuni varjundiga teravamaid musti toone. Pisemadki detailid edastatakse õigesti kõrgema printimise registreerimise täpsusastmega. Väljaprindid on ka väga vastupidavad ja täiustatud kriimustuskindlusega.

Suur jõudlus
iPF8300S pakub uskumatult kiiret printimist jõudlusega 63,5 m2/h*. Integreeritud 160 GB HDD võimaldab salvestada prinditöid, mida saab kergesti avada otse LCD-paneelilt. Valikus on suure jõudlusega 330 ml ja 700 ml tindikassetid, mida saab vahetada printimise ajal. Ääristeta printimise tehnoloogia (kuni 42") suurendab tootlikust, sest puudub vajadus ühenduseta kärpimiseks – see säästab aega ja raha. Ühilduvus Gigabit Ethernetiga võimaldab kiiret andmeedastust – isegi suurte andmefailide ja suuremahuliste prinditööde puhul.

Säästlik printimine
Tänu uuele kiirrežiimile aitab iPF8300S vähendada kulusid, muutes printimise kiiremaks ja säästlikumaks. Veelgi rohkem saab kokku hoida säästliku prindirežiimiga, mis vähendab tindi tarbimist. Tänu Canoni intuitiivsele printimiskulude haldamise ja investeeringutasuvuse arvestamise tarkvarale on teil võimalik ka printimiskuludel silma peal hoida.

Hõlbus töövahend
Tänu mitmetele omadustele on iPF8300S lihtsalt kasutatav. Suure ereda LCD-paneeli kaudu pääseb kergesti ligi keerukamatele funktsioonidele. Printeridraiverit saab kohandada vastavalt asjatundlikkuse tasemele ja printimist saab juhtida printeri esiküljelt, kust on lihtne ka paberirulli ja tindikassetti paigaldada.

Professionaalsel tasemel postrid ja palju muud
Kujundage postreid nagu professionaal – tänu kaasasolevale PosterArtist Lite tarkvarale saate seda teha ilma eelneva kogemuseta. Professionaalse ilmega postrid, plakatid ja märgid valmivad mallide, kõrglahutusega tasuta piltide ja lõikepiltide abil vaid mõne lihtsa toiminguga. Samuti on kaasas printimise lisandmoodulid MS Office'ile, Adobe Photoshopile ja Digital Photo Professionalile, mis teevad lemmikrakendustest printimise lihtsaks. Digital Photo Front Access tarkvara võimaldab digitaalseid fotosid importida ja neid enne postrite kujundamist muuta.

* 63,5 m2/h, kui valite säästliku kiirrežiimi ja kasutate tavalist 80 g/m2 pinnakatteta prindimaterjali.


*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.