NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon ImagePROGRAF iPF9400

Tõhus printer suurte ja kvaliteetsete piltide printimiseks. ImagePROGRAF iPF9400 on 60”/1524 mm, mis kasutab 12 värviga LUCIA EX pigmendipõhist tindisüsteemi ning reprodutseerib kõrge kvaliteediga väljatrükke.

• Ääristeta printimine
• Kõvaketas 250 GB
• 12 värviga LUCIA EX trükkimissüsteemi
• "Hot Swap" tindimahutid
• Suurepärane pildi ja trükikvaliteet
• Photoshop plug-in, mis säästab aega ja raha
• Sisseehitatud värvi sensor järjekindlate ja täpsete värvidega

Erakordne prindikvaliteet
iPF89400 on loodud graafika, fotode ja kunsti väljaprindiks. Suurepärase kvaliteedi tagab 2400 x 1200 dpi eraldusvõime, 12-värviga LUCIA EX pigmenttintide süsteem ja täiustatud pilditöötlemistehnoloogia, mis pakub laiemat värvigammat, ühtlasemat gradatsiooni, sügavamaid tumedaid toone ning väiksema pruuni varjundiga teravamaid musti toone – pisemadki detailid edastatakse kõrgema täpsusastmega. Lisaks on väljaprindid täiustatud kriimustuskindlusega ning väga vastupidavad.

Mitmekülgne
iPF9400 ühildub ICC-profiilidel põhinevate värvihaldussüsteemidega ja töötab sujuvalt ka erinevate RIP-rakendustega (nii tootmis-, fotograafia- kui ka printproof-rakendustega). Samuti on printeril lai ja mitmekülgne prindimaterjalide tugi.

Lihtne kasutada
Suur, ere ja kergesti loetav LCD-ekraan teeb iPF9400 printeri lihtsalt kasutatavaks ning rohkelt Maci ja Photoshopi plug-in valikuid lihtsustab igapäevaste toimingute käsitsemist nagu piltide kohandamine ja pruufimine, nende kvaliteedi optimeerimine ja ääriste lisamine. Veelgi enam, sarnaste töökäskude sisseseadmine automatiseeritud tööprotsessideks on samuti imelihtne.

Suur jõudlus
iPF9400 printeril on sisseehitatud 250 GB kõvaketas, mis teeb suuremahuliste prinditööde salvestamise ja töötlemise väga tõhusaks. Produktiivsust suurendavad ka kiirvahetusega (Hot-Swap) 330ml ja 700ml tindikassetid, mida saab uuega asenda printimise ajal.

Efektiivne kulude haldus
Sisseehitatud kuluhaldustarkvaraga on aga iga prinditöö kulu lihtne jälgida ning annab võimaluse arvutada töötasuvust (arvestab nii prindimaterjali kulu ruutmeetrites, tindikulu ml, kes ja millal trükkis ning printimisele kulunud aeg).