NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
Canon LV-7215

Canon LV-7215

Kui sa vajad täiuslikku projektorit konverentsisaalidesse, ülikooliauditooriumitesse ja suurematesse ruumidesse, siis on parimaks valikuks LV-7215. Ülitugev 2500 ANSI luumeni valgusjõud ja XGA-lahutusvõime annavad laitmatu pildikvaliteedi igasugustes valgustustingimustes.

Ükskõik mille projitseerimisel – ükskõik millises keskkonnas – saad alati rõõmu tunda erksatest ja kirevatest värvidest ning lausa nõelteravatest piltidest. Tulemuseks on laitmatu pildikvaliteet nii presentatsioonide ja koolitusprogrammide kuvamisel kui ka lihtsalt filmi vaatamisel.

Paindlikud pildimäärangud
Enneolematu vabaduse pildireguleerimisel annavad kuus arvuti- ja videoprojektsiooni pildimäärangut. Kõrge kontrastsusega režiim muudab graafikud ja fotod teravamaks. Kinorežiim sobib ideaalselt pimedas toas filmide vaatamiseks. Kasutaja režiimis aga saad mitmeid määranguid ise peenreguleerida, sealhulgas seadistada liialt heledaid või liialt tumedaid pildikujutisi (16-sammuline gamma korrigeerimine).

Automaatselt teravad mustad toonid pimedas ruumis
Canoni automaatne pildirežiim on eriti kasulik pimedas toas video- ja DVD-projitseerimisel. Kui tumedad alad paistavad ekraanil liiga heledad, reguleerib LV-7215 projektor lambi heledustaset automaatselt, et sügavmusta efekti välja tuua. Ise võid lõõgastuda ja rahulikult filmivaatamisse süveneda, kuna LV-7215-projektor kontrollib pidevalt heledustaset (60 korda sekundis ja reguleerib lampi 15 korda sekundis).

Suurepärase kvaliteediga videopilt
Tavapärased projektorid kasutavad kaadri kuvamiseks ülerealaotusega skaneerimist, mis sageli põhjustab ekraanil lainetuse efekti. Canoni uusimad projektorid aga töötavad progressiivse skaneerimise meetodil, mis vähendab ülerealaotussignaali virvendust. Tulemuseks on sujuvam liikumine, selged diagonaaljooned ja terav tekst. Saad kõikidel oma videoseanssidel nautida tõeliselt loomulikku pilti.

Moonutusevabad pildid
Kui projektor on paigutatud ekraani suhtes nurga alla, võib sageli esineda pildi moonutust. Projektoril on selle probleemi kõrvaldamiseks horisontaalse ja vertikaalse trapetsmoonutuse korrigeerimise funktsioon, mis tagab moonutusevabad pildid. See on Canoni järjekordne moodus pakkuda alati parimat kvaliteeti.
Ükskõik, kas soovid paigutada projektorit suuremasse ruumi, väikekontorisse või kasvõi oma elutuppa – Canoni projektoriga on hiilgavad projitseerimistingimused alati tagatud. Projektor pakub täiustatud ühilduvust, mis võimaldab sujuvat koostööd laias valikus erinevate multimeediaseadmetega. Ka projektori seadistamine ja kasutamine on ühtviisi hõlpsad toimingud.

Multimeediatugi
Saad LV-7215-projektori kerge vaevaga ühendada mis tahes multimeediaseadmega. DVI-D liides annab digitaalse otseühenduse arvutite ja DVD-mängijatega, tagades selge ja kvaliteetse pildi. Kõrgkvaliteetne komponentvideoühilduvus toetab VCR-, DVD- ja kõrgeraldusega HDTV-signaale. Lisavarustusse kuuluv SCART-liides võimaldab ühendada laias valikus seadmeid, sealhulgas digitaalseid videokaameraid ja mängukonsoole. Sul pole vaja teha muud, kui ühendada ja projitseerida.

Suured pildid väikestes ruumides
Ka väiksemates ruumides projitseerimisel kuvab LV-7215 selgeid pildikujutisi – isegi kui projektor on ekraanile väga lähedale paigutatud. Uus projitseerimisobjektiiv võimaldab 1,6-kordset käsitsisuurendamist, rohkem kui ükski teine antud klassi projektor. See muudab ka projektori paigutamise hõlpsaks, kuna mis tahes pildiformaadi saab kuvada mitmelt erinevalt kauguselt. Suure, 100-tollise pildi projitseerimiseks võid paigutada projektori ekraanist 2,5 kuni 4 meetri kaugusele.

Mugav logo paigutus
Firmad saavad määrata LV-7215-projektori kuvama iga seansi alguses oma logo. Nii jääb vaatajatele meeldejääv mulje juba enne presentatsiooni algust. Samuti aitab see takistada projektori volitamata kasutamist.

Ülimadal müratase
Väikestes ruumides projitseerimiseks vali vaikuse režiim (ainult 35 dB), et publik saaks kogu tähelepanu toimuvale pöörata - ilma mingi häiriva mürata. Samuti korrigeerib uus lineaarne ventilaatoriregulaator ventilaatorisüsteemi tööd vastavalt toatemperatuurile, hoides mürataseme võimalikult madalana.