NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon LV-7225

Canon LV-7225 on võimsa 2500 ANSI valgusjõuga XGA-lahutusvõimega projektor, mis sobib hästi kasutamiseks ka suurtes koosolekuruumides. Tänu Canoni 1,6x zoomobjektiivile saab projektori asukohta paindlikult valida ning paigutada see vajadusel ekraanile väga lähedale.

Projektoril on suur valik määranguid, et saavutada parim pildikvaliteet ja paindlikkus – näiteks kaheksa režiimi erinevate valgustustingimuste jaoks. Vertikaalse ja horisontaalse trapetskorrektsiooni abil saab vältida kujutise moonutusi, kui projektor on ekraani suhtes nurga all. Järjestiklaotus annab sujuvamalt liikuva pildi ja teravama teksti. LV-7225 kaalub 2,9 kg, töötab vaikses režiimis kõigest 35 dB müratasemega ning ei vaja rohkem lauapinda kui A4-paberileht.

Paindlikud määrangud, kvaliteetsed esitlused
Kaheksa kuvamismäärangut tagavad alati optimaalse pildikvaliteedi – nii arvuti- kui videopildi kuvamiseks on neli režiimi. Arvutipildi kuvamiseks saab valida tava-, kõrge kontrastsuse (parim fotode ja graafikute kuvamiseks), tahvli- või kasutajarežiimi; video näitamiseks on tava-, kino (pimedas ruumis filmide vaatamiseks), tahvli- ja kasutajarežiim. Kasutajarežiimid võimaldavad kujundada optimaalseima pildi konkreetse ruumi jaoks, muutes käsitsi värvigammat, heledust jm.

Automaatne pildikorrigeerimine muutlikes valgustingimustes
Hämarates ja pimedates ruumides võib projektori pilt mustadel aladel näida hallina, kui lamp on liiga hele. Automaatne pildikorrigeerimine kompenseerib seda efekti pidevalt, mõõtes ruumi valgustatust ning reguleerib vastavalt lambi võimsust. See annab ühtlase heleduse isegi pidevalt muutuvate valgustingimuste korral ning kasutajal ei ole vaja käsitsi sekkuda.

Paindlikkus projektorile koha leidmisel
1,6x käsitsi zoom võimaldab saavutada õige suurusega pildi ning samas paindlikult valida projektori kaugust ekraanist. Lainurk-asend sobib suurepäraselt näiteks väikeste ruumide jaoks ning võimaldab projektori ekraanile väga lähedale asetada – näiteks 254 mm diagonaaliga pilt on võimalik saada kõigest 2,5 m kauguselt. Koosolekuteruumis on projektor võimalik seetõttu ekraani lähedale lauale asetada, tänu millele ei sega projektori lambi valgus osalejaid. Samuti garanteerib see, et ükski objekt ei häiri projektori pildi ekraanile jõudmist.

Vertikaalse trapetskorrektsiooniga parandatakse projektori ekraani suhtes alla või üleskaldest tulenev moonutus (uued sensorid võimaldavad seda teha automaatselt). Horisontaalne trapetskorrektsioon aitab aga siis, kui projektor on ekraani suhtes pisut diagonaalselt vasakule või paremale asetatud.

Ühtlased, selged jooned tänu järjestiklaotusele
Tavalistes projektorites on sageli probleemiks pildi värelemine, mida põhjustab ülerealaotus-tüüpi projitseerimisviis. Selle viisi puhul liidetakse ühe kaadri saamiseks kaks kujutist.
LV-7225 kasutab aga järjestiklaotust, mis joonistab kaadri terviklikult algusest lõpuni. Nii väheneb värelemine tunduvalt ning liikumine on sujuvam; diagonaalsed jooned, pealkirjad ja subtiitrid selgemad ja kvaliteetsemad.

Vaikne ja mugav
Vaikne režiim vähendab projektori töömüra 39 dB-lt 35 dB-ni – see ei häiri isegi vaikses ruumis. Ventilaatori lineaarse juhtimise süsteem on meeldiva vaikuse tagamisel samuti väga oluline, sest projektor reguleerib ventilaatori pöördeid vastavalt temperatuurile ja tagab, et müra oleks alati võimalikult minimaalne.

Personaliseeritav ja ühilduv
Kõik mudelid võimaldavad projektori sisselülitamisel kuvada ettevõtte logo. See funktsioon võimendab esitlusi ning aitab samas piirata projektori loata kasutamist.

Kõrge kvaliteediga esitlused on garanteeritud tänu projektori liidestele: kiire DVI-I liides pakub täisdigitaalset, signaalimuundusteta ühendust (ühildub HDCP-ga) ning kõrvaldab seega võimaluse värelevate, uduste joonte, varikujutiste ning ebatäpsete värvide tekkeks. Komponent-video sisend võimaldab proijtseerida kvaliteetset DVD- ja HDTV-pilti.

Projektoril on ka analoogsisend/väljund, mis võimaldab ühendada välise monitori. See on kasulik näiteks siis, kui esitust tehakse lauaarvutist. Populaarne SCART-liides on võimalik hankida lisavarustusena.

Meediakaardikomplekt
Lisavarustusena saadaval olev meediakaardikomplekt annab IEEE802.11b raadioside, CF-mälukaardi ning hiire- ja projektorifunktsioonide kaugjuhtimise võimaluse üle arvutivõrgu.