NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
Canon LV-7230

Canon LV-7230

Tänu 1,6x suurendusega lainurk-objektiivile on LV-7230-l ülilühike projektsioonikaugus. XGA lahutusvõime (1024x768 pikslit) ja valgustugevus 2000 ANSI luumenit tagavad suurepärase pildi kõigis keskkondades.

Kvaliteetne objektiiv
Tagamaks, et pildi kvaliteet ei kannataks projektori kompaktsuse tõttu, sisaldab LV-7230 objektiiv kahte kahepoolset asfäärilist elementi. Tänu 1,6-kordsele suurendusele saab projektorit paigutada ekraani lähedale pilti moonutamata. 100" pilti saab projitseerida kõigest 100" distantsilt. Trapetsmoonutuse vältimiseks, mis tekib olukorras, kus projektorit ei saa ekraaniga risti paigutada, kasutab LV-7230 vertikaalset trapetsmoonutuse korrigeerimist.

Valgustugevus ja lahutusvõime
XGA lahutusvõime 1024x768 pikslit kindlustab suurepärase pildikvaliteedi, kuna võimsal 200w SHP lambil on valgustugevus 2000 luumenit. Lambi valgusvoo tugevust saab reguleerida ühele režiimile kolmest. Tavarežiim tagab maksimaalse valgustugevuse ja seda saab kasutada siis, kui kõige tähtsam on jõudlus; vaikses režiimis on toitetarve vähendatud, eeskätt just ventilaatorimüra vaigistamiseks (see režiim tõstab ka lambi kasutusiga); automaatrežiim on tava- ja vaikse režiimi kombinatsioon, kus lambi valgusvoogu reguleeritakse vastavalt kuvatavale pildile.
Kasutaja saab valida 8 pildirežiimi vahel. Kasutades Blackboard režiimi on on pilti võimalik projitseerida otse tumedale tahvlile - väga kasulik klassiruumides, kus puudub valge ekraan.

Ühendus välise monitoriga
LV-7230 võimaldab välise monitori lisamist RGB väljundi kaudu. Esitleja saab lisatud monitori kasutada "viitemonitorina" ja ei pea seega presentatsiooni esitledes vaatama suurele ekraanile, vaid saab anda esitlust suunaga publiku poole.

Järkskaneerimine
Pildi väremelist on vähendatud järkskänneerimise kasutamisega. Lisaks suudab LV-7230 konverteerida ülerealaotusega videosignaale (komposiitvideo, S-video, 480i ja 575i). Järkskänneerimine on eriti kasulik nende jaoks, kes soovivad oma projektorit kasutada koos HDTV ja DVD-ga.