NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon LV-7245

Multimeediaprojektor, mis disainitud spetsiaalselt ärikasutuseks. Projitseerib selget XGA (1024x768 pikslit) lahutusega pilti, mis kompresseeritult võib olla kuni UXGA (1600x1200 pikslit) lahutusega. Kõrge 300:1 kontrastsussuhe tagab säravad värvid. 2500 ANSI luumelise valgusjõuga projektor sobib ka valgustatud ruumidesse.

Professionaalsed esitlused
Projektoril on kristallselge 1,2x suurenduse lainurk-objektiiv, mis suudab 100" diagonaaliga pilti projitseerida kõigest 3m kauguselt. Kõrgkvaliteetsed vedelkristallekraanid on XGA (1024x768 pikslit) või siis kuni kompresseeritud UXGA (1600x1200 pikslit) lahutusega. LV-7240 2100 ANSI luumeniline lamp kindlustab selle, et projitseeritav pilt on näha ka heledalt valgustatud ruumides ja seega on see projektor sobiv suurtesse nõupidamissaalidesse või esitlusruumidesse. Projektor kasutab pildi loomiseks järkskänneerimist ja seega on projitseeritud kujutis selgem ja silmi vähem väsitav. Projektoril on ka värelust vähendav (Flicker Reduction) režiim, mis parandab ülerealaotust kasutavatest seadmetest tuleva pildi kvaliteeti tunduvalt.

Mugavus ja paindlikkus
LV-7240 pilt on alati moonutustevaba - ka siis, kui projektor ei paikne ekraani suhtes risti. Projektor likvideerib ise automaatselt trapetsmoonutused, tajudes +/-30° kallutust. Ruumides, kus puudub ekraan, kindlustab Wall Colour Correction funktsioon selle, et värvid saaksid tõeselt kuvatud ka seinal või isegi tahvlil (toetab "tahvli" rohelist, helekollast, helerohelist, helesinist, taevasinist, heleroosat ja tavalist roosat). Projektoriga saab ühendada ka monitori (kaks RGB väljundit) ja seega ei pea esineja vaatama projitseeritavat pilti, vaid saab esitluse läbi viia olles kogu aja näoga publiku poole. Uus innovatiivne kaugjuhtimispult pakub kiiret ligipääsu enamikule projektori funktsioonidele ja kui kasutatada teda koos kaasasoleva USB I/R vastuvõtjaga on võimalik juhtida hiirekursorit kuni 7m kauguselt andes esinejale suurima liikumisvabaduse. "Image Reversal" režiime kasutades saab pilti õigesti projitseerida ka siis,kui projektor paikneb tagurpidi laes või siis ekraani taga.

Kiire start
Projektori ülesseadmisele enam aega kulutama ei pea - peale arvuti või mõne muu allikaga ühendamist häälestub projektor automaatselt valides ise õige sisendi ja lahutusvõime ning kohandab ka projektori muud seaded vastavalt signaalile. Käivitusaega on vähendatud 10 sekundini ja uue täiustatud ehituse tõttu on ka projektori jahutus suurepärane - peale väljalülitamist peab projektor jahtuma kõigest 30 sekundit!

Säästev investeering
Kasutaja saab valida kahe lambi töörežiimi vahel - "Normaalne" või "Vaikne" - pakkudes, kas vajalikku valgusjõudu või siis vaiksemat mürataset. "Vaikne" režiim kulutab märgatavalt vähem elektrit ja pikendab lambi eluiga 50% võrra. Projektor lülitab lambi automaatselt välja, kui videosignaali ei ole avastatud automaatselt 5 minuti vältel pikendades sellega veelgi lambi eluiga.

Turvalisus ja ühenduvus
Projektoril saab sisse lülitada parooli küsimise funktsiooni, mis vale parooli sisestamise korral ei lase projektorit kasutada - vähendab tunduvalt varguste riski. Projektoril on ka Kensingtoni lukustuspesa, mille abil saab projektori ka füüsiliselt lukustada. LV-7240 on ideaalne neile kasutajatele, kes soovivad oma projektorit kasutada koos HDTV ja DVD-ga. Projektori graafiline kasutajaliides on väga intuitiivne ja menüü toetab 21 keelt, mis teeb kasutamise lihtsaks ka neile, kes inglise keelt pole õppinud.