NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon LV-7250

Kompaktne ja taskukohase hinnaga LV-7250 projitseerib selge, ereda pildi, et su esitlused oleksid alati professionaalsed. Canoni lainurk-objektiiv võimaldab projektorit paigutada ka väikestesse konverentsiruumidesse.

• XGA lahutusvõime
• Valgustugevus 2000 ANSI luumenit
• Kontrastsussuhe 600:1
• Vaikses režiimis müratase kõigest 29dBA
• Laia nurgaga 1,6x zoomiga objektiiv
• Automaatne vertikaalne pildikorrektsioon
• Ekraani värvikorrektsioon
• Lühike soojenemis- ja jahtumisaeg
• Kompaktne ja kerge

XGA lahutusvõime
XGA lahutusvõimega (1024 x 768 pikslit) LV-7250 projitseerib selget, detailikadudeta pilti. Kasutades Canoni pakkimistehnoloogiat on võimalik ka UXGA lahutusvõimet (1600 x 1200 pikslit).

Võimas projektsioon
LV-7250 võimas 2000 ANSI luumenine valgustugevus garanteerib selle, et esitlus on hästi nähtav ka siis, kui konverentsiruumis on valge.

Optika eelised
Canoni 1,6x zoomiga lainurk-objektiiv suudab 100" diameetriga pilti projitseerida kõigest 2,9m kaugusel ja seega sobib projektor ideaalselt ka väikestesse ruumidesse.

Segavate teguriteta esitlused
Vaiksele režiimile seatuna on LV-7250 peaaegu kuulmatu - ventilaatori müra tase on vähendatud 29dBA-ni ja seega ei pea enam muretsema, et su esitlusi saadab ühtlane häiriv surin.

Kompaktne disain
Uue ergonoomilise disainiga LV-7250 on meeldivalt kompaktne, kergekaaluline ja sobib seega suurepäraselt inimestele, kel vaja esitlusi teha erinevates kohtades.

Ülim lihtsus
Uus intuitiivne kasutajaliides ja juhtpaneel teevad LV-7250 seadistamise ülimalt lihtsaks ja kiireks. Kaugjuhtimispult on loogilise ülesehitusega ja võimaldab juhtida LV-7250 enamikke funktsioone ning liigutada ka hiirekursorit.

Perfektne värvigamma
Kontrastsussuhe 600:1 tagab, et kõik värvitoonid oleksid selgelt eristatavad ja järjestiklaotuse kasutamine hoiab pildi värinavaba.

Vertikaalne pildikorrektsioon
Automaatne vertikaalne pildikorrektsioon võimaldab kiiret ülesseadmist ka siis, kui projitseerida on vaja näiteks põrandalt ning projektor ei paikne põrandaga paralleelselt. LV-7250 teeb automaatselt kindlaks kallutuse nurga ja kompenseerib selle kuni ±30º ulatuses.

Kiire ülesseadmine
LV-7250 8 sekundine soojendusaeg võimaldab esitlusega pea koheselt peale projektori sisselülitamist alustada. Projektori jahtumisaeg on vähendatud 30-sekundile ja seega ei pea sa asjade kokkupakkimisel projektori järel ootama.

Autentsed värvid olenemata ekraanist
Ekraani värvikorrektsiooni abil saab optimiseerida LV-7250 ükskõik mis ekraaniga kasutamiseks. Värvid näevad säravad ja autentsed välja ka siis, kui projitseeritakse näiteks tahvlile.