NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon LV-7260

LV-7260 pakub suure valgusjõuga, selget projitseerimist dünaamilisteks esitlusteks nii kontoris kui ka reisides. Laia nurgaga 1,6x zoomiga objektiiv võimaldab paindlikku paigutust ka kõige väiksemates koosolekuruumides.

• XGA lahutusvõime
• Valgusjõud 2000 ANSI luumenit
• 600:1 kontrastsussuhe
• Ülivaikne: 29dBA Vaikses režiimis
• Laia nurgaga 1,6x zoomiga objektiiv
• Automaatne vertikaalne pildikorrektsioon
• Ekraani värvikorrektsioon
• Lühike soojenemis- ja jahtumisaeg
• Kompaktne ja kerge

XGA lahutusvõime
LV-7260 projitseerib pilti XGA lahutusvõimega (1024 x 768 pikslit) võimaldades teravust ja selgust nii fotode, videote kui ka teksti puhul. Lahutusvõimet on võimalik tõsta digitaalselt kuni UXGA lahutuseni (1600 x 1200 pikslit) kasutades kõrge kvaliteediga pakkimist.

Suur valgusjõud
2000 ANSI luumenine valgusjõud tagab suurepäraste värvidega esitlused ka hästivalgustatud ruumides - enam ei ole vajadust enne esitlust saali pimendada.

Kontrastne pilt
Suur kontrastsussuhe 600:1 tagab, et iga esitlus oleks maksimaalse mõjuga - sügavamad mustad, eredamad valged, ning kõik muud toonid on palju rikkamad kui varem.

Peaaegu kuulmatu
Vaikses režiimis ettekannet tehes on projektor pea kuulmatu - müratase kõigest 29dBA. Ventilaatori müra on vähendatud miinimumini.

Paindlik paigaldus
Lainurk-objektiiv koos 1,6x zoomiga võimaldab projitseerida 100" kujutise ainult 2,9m kauguselt võimaldades suurele ekraanile projitseerida ka väikestes koosolekuruumides. Originaalne Canoni optika koos kahe asfäärilise läätselemendi ja peegeldusvastase vääristusega tagavad pideva, usaldusväärse kõrge pildikvaliteedi.

Vertikaalne pildikorrektsioon
Vertikaalne pildikorrektsioon võimaldab kompenseerida moonutused, mis tekivad kui projektor ei asetse seinaga täpselt vertikaalselt risti. LV-7260 võimaldab seda kompenseerida ±30 kraadi ulatuses.

Naturaalsed värvid olenemata taustast
Ekraani värvikorrektsioon võimaldab täpseid värve ka siis kui ei projitseerita valgele ekraanile vaid näiteks rohelisele tahvlile, seinale või muule värvilisele objektile.

Kiire ülesseadmine
LV-7260 8 sekundine soojendusaeg võimaldab esitlusega pea koheselt peale projektori sisselülitamist alustada. Projektori jahtumisaeg on vähendatud 30-sekundile ja seega ei pea sa asjade kokkupakkimisel projektori järel ootama.

Ökonoomne
Vaikses režiimis kasutamine võimaldab hoida kokku seadme halduskuludelt pikendades lambi eluiga 3000 tunnini. Energia säästurežiim aitab hoida kokku elektrikuludelt lülitades projektori automaatselt välja teatud aja jooksul kui sisendsignaali ei tuvastata.

Kompaktne ja kerge
Baasvarustuses oleva kotiga on LV-7260 lihtne igale poole kaasa võtta. LV-7260 põhja mõõtmed on ainult veidi suuremad A4 lehe laiusest ja pikkusest, ning seega ei võta ta palju ruumi.