NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon LV-7290

LV-7290 väljendab oma suurepärase pildi ning ökonoomsete omadustega Canoni suhtumist hinna-kvaliteedi suhtesse. See projektor on ideaalne kasutamiseks äri- ning koolitusrakendustes.

• XGA-lahutus
• Valgusjõud 2200 luumenit
• 2000:1 kontrastussuhe
• Canoni 1,2x zoomiga objektiiv
• Automaatne trapetsmoonutuse korrigeerimine
• Sisseehitatud 10 W kõlar
• Pikendatud lambisõlme eluiga kuni 6000 tundi
• Energia tarbimine all 1 W ooterežiimis (võrguühendus väljas)
• Müratase 29dBA ökonoomses režiimis
• RJ-45 võrguport


Selgne ning ere pilt
Koolitus- ning ärikasutajad, kes otsivad Canoni kvaliteeti suurepärase hinna-kvaliteediga suhtega projektoris, hindavad LV-7290 võimsaid omadusi. XGA-lahutus (1024x768), 2200 luumeniga valgusjõud ning 2000:1 kontrastussuhe koos Auto Irisega, projitseerivad elutruu värvi ning sügate mustadega esitlused. Kõigest 2,9 kg kaaluv LV-7290 on ülimobiilne ning võimekas projektor.

Tippkvaliteediga obejektiivid
See tõeliselt kaasaskantav projektor tagab kindla soorituse igas situatsioonis. Nagu võiks eeldada maailma juhtivalt objektiivitootjalt, kasutab LV-7290 kõrge kvaliteediga 1,2x zoomiga lainurk projitseerimisobjektiivi, mis suudab projitseerida selgeid ning müravabasid kujutisi kogu projitseerimiskauguse ulatuses.

Tulvil praktilisi omadusi
LV-7290-ga on lihtne saavutada suurepärase kvaliteediga tulemused minimaalse vaevaga. Automaatne trapetsmoonutuse korrigeerimine ± 20° eemaldab müra ning aeganõudvad käsitsi seadistamised ning automaatne sisendi otsimine muudab projektori hetkega töövalmis. Sisseehitatud 10 W kõlar on ideaalne lahendus heli lisamiseks oma esitlusele, samal ajal kui kasulik liiniväljund võimaldab teil ühendada projektori välise võimendiga. Müratase kõigest 29 dBA ökonoomses režiimis kindlustab, et teie publik ei lase ennast ventrilaatori mürast segada.

Ühenduvus
RJ-45 võrguliidesega saate projektorit kaugjuhtida või monitoorida üle võrgu, see ühildub ideaalselt tänapäevaste laialt levinud juhtimissüsteemidega ja firma kohtvõrguga.

Keskkonnateadlik
Energisäästlikud omadused nagu 6000 tunnine lambisõlme eluiga (ökonoomses režiimis), 5500 tunnine filtri eluiga ja alla 1 W-ne energiakulu ooterežiimis (võrguühendus väljas), aitavad teil vähendada nii teie ökoloogilist jalajälge kui ka kasutuskulutusi.

Ökonoomne omada ja lihtne hooldada
LV-7290 hoolduskulutuste vähendamiseks on projektoril pika tööeaga kasutaja poolt vahetatavad varuosad nagu kolmekihiline hübriid õhufilter ja kergest vahetatav lambisõlm.