NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
Canon LV-7340

Canon LV-7340

XGA, 1300/1500 ANSI Lm, 4,0 kg

Tormiline aplaus. Seda võid oodata, kui kasutad presentatsioonide tegemiseks Canoni kompaktset projektorit LV-7340. Seade ühendab endas just sulle vajaliku stiili, hõlpsuse, mitmekülgsuse ja töökindluse, mida täiendab ääretult madala mürataseme mugavus. Lisaks tagab Canoni konkurentsitu kogemustepagas ja asjatundlikkus optikatehnoloogia vallas ülierksad, täpsed ja kõrge lahutusvõimega kujutised isegi päevavalguses. Kujutiste kõrge tasemega projitseerimine on tagatud igas olukor ras. Lisaeelisena on seadet lihtne paigaldada – ja kasutajasõbraliku kaugjuhtimispuldi abil äärmiselt hõlbus juhtida.

Kõrgetasemeline pildikvaliteet
Tunne rõõmu kõikide oma ettekannete suurepärasest pildikvaliteedist. Canoni ainulaadse “Turbo Bright” tehnoloogia abil on vaatamata seadme väikestele mõõtmetele saavutatud erakordne valgustase 1500 luumenit, ning samas ka kõrge kontrastsus, 350:1. Päevavalguse käes või heledate tulede all projitseerimiseks käivita turboreþiim ning filmide/fotode täiuslikkuse saavutamiseks lülita see välja. Lisaks kõrge lahutusvõimega piltide (1024 x 768 punkti arvutisisendi puhul ja 800 horisontaalset TV-joont) näitamisele on seade varustatud ka 10-bitise digitaalse gammakorrigeerimise tehnoloogiaga, mis parandab projitseeritava kujutise halltoonide kvaliteeti – ja seeläbi ühtlustab tervet pilti.

Hiilgav signaalitugi
LV-7340 tagab laitmatu ühilduvuse, võttes vastu laias valikus video- ja arvutisignaale mitmesugustest allikatest – olgu siis hetkel või tulevikus kasutamiseks. Selliste hulka kuuluvad ka selliste süsteemide videosignaalid nagu DVD ja HDTV (sealhulgas 480i, 480p, 575i, 575p, 720p 1035i ja 1080i). Samuti S-video signaalid S-VHS VCR-väljunditest ja muudest samalaadsetest allikatest. Kuni 6 igakülgset värvisüsteemi toetavad NTSC, PAL, SECAM NTSC 4.43, PAL-M ja PAL-N värvisüsteeme. Lisaks töötab projektor nii PCkui Mac-platvormiga, lahutusvõimega kuni 1280 x 1023, tagades ideaalse paindlikkuse.

Digitaalne trapetsmoonutuse korrigeerimine
Pildi projitseerimisel liiga suure nurga all võib ekraanile tekkida moonutatud kujutis. Seda saab digitaalse trapetsmoonutuse funktsiooniga hõlpsalt korrigeerida (+/- 20 kraadi), tulemuseks selged, defektideta pildid. Eriti olulised eelised on see selliste presentatsioonide tegemiseks, kus kaasaskantavus mängib tähtsat rolli.

Lihtne paigaldada
Kõikidele kõrgtehnoloogilistele omadustele vaatamata on LV-7340 väga lihtne üles seada. AMSS (automaatne multiskaneerimise süsteem) tunneb kiirelt ära peaaegu kõik arvuti väljundsignaalid ja reageerib neile – keeruliste reguleerimistoimingute järgi ei ole vajadust. Ühe klahviga kasutuselevõetava automaatreguleerimise funktsiooni abil tunneb seade ära ka sissetulevad videosignaalid ning valib neile vastavalt optimaalse määrangu – projitseerimine on alati täpseks häälestatud. Standardne USB-hiireliides teeb võimalikuks arvuti ja projektori vahelise koostöö – nii lahenevad keerulised ühenduseküsimused. Seade suudab ülima kergusega käsitseda kõiki olukordi.

Hõlbus kasutada
Projektori peal asuv lihtsa ja stiilse kujundusega uus juhtpaneel muudab määrangute tegemise ja funktsioonide valimise erakordselt vaevatuks. Kompaktne kaugjuhtimispult hõlpsustab toiminguid veelgi. Kõik vajalik on vaid klahvivajutuse kaugel – sisseehitatud laserkaardikepp juhib ka publiku läbi kõikide presentatsiooni etappide. Seadmel on ka käepärane, 6 eelsalvestatud kujutisemääranguga pildivaliku funktsioon, mis võimaldab leida alati sobivaima kujutisereþiimi vaid hiirenuppu klõpsates. Näiteks filmide vaatamiseks on kinoreþiim ja arvutipresentatsioonide jaoks standardreþiim.

Täisvalik funktsioone
LV-7340-l on sellise kompaktse ja soodsa hinnaga seadme kohta rikkalikult kõrgetasemelisi funktsioone. Digitaalzoomiga saab kaugjuhtimispuldi abil suurendada pilti kuni 49 korda (ekraani suhe), võimaldades keskenduda presentatsioonil erakordset tähelepanu väärivatele punktidele. Lisaks on olemas mugav pildi tagurpidi projitseerimise funktsioon, tänu millele saab projektori lakke kinnitada või kasutada tagantvalgustatavat ekraani. Ökonoomne voolutarbimise kontrolli funktsioon vähendab tarbimist, kui projektorit parajasti ei kasutata. Signaali katkestuse korral või siis, kui üle 5 minuti ei ole klahvidele vajutatud, lülitab see projektori lambi automaatselt välja. Projektor lülitub uuesti tööreþiimile, kui vajutatakse mingile klahvile. Nii oled alati töövalmis.

Ülimalt vaikne ja kompaktne
Veel üks tähtis LV-7340 omadus on automaatne ventilaatori reguleerimise funktsioon, mis tagab ventilaatori meeldivalt madala mürataseme. Kaks sisseehitatud temperatuuriandurit juhivad ventilaatori toidet sujuvalt ja dünaamiliselt – seade töötab seetõttu nii vaikselt, et publik saab keskenduda presentatsioonile. A4-suuruse põhjalaotusega projektor on üllatavalt kompaktne ning kaalub ainult 4 kilogrammi. Kasuta seda kohapeal või kanna endaga kaasas konverentsisaalides ja koosolekutel. Intelligentse, stiilse disaini ja suure jõudlusega projektor on loodud selleks, et alati välja tuua ettekannete parimad küljed.