NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon LV-7490

Multimeediaprojektor Canon LV-7490 on kompaktne, suure valgusjõuga 4000 luumenit, XGA lahutuse, hea kontrastsussuhtega 2000:1 ja lainurk zoom objektiiviga.
Tänu heale hinnale on see sobilik kasutamiseks äri- ja õppekeskkondades. Projektori kaal on 3,3kg.

• XGA-lahutus
• Valgusjõud 4000 luumenit
• 2000:1 kontrastussuhe
• Canoni 1,2x zoomiga objektiiv
• Automaatne trapetsmoonutuse korrigeerimine
• Sisseehitatud 10 W kõlar
• Pikendatud lambisõlme eluiga kuni 5000 tundi
• Energia tarbimine all 1 W ooterežiimis (võrguühendus väljas)
• Müratase 29dBA ökonoomses režiimis
• RJ-45 võrguport


Läbimurre ereduses
Kompaktne LV-7490 on Canoni LV-seeria kõige eredam ülikompaktne projektor. Naturaalne XGA-lahutus (1024×768) projitseerib nõeltervad kujutised isegi kontrollimatta valgustingimustes ning 2000:1 kontrastsussuhe koos lambisõlme juhtimisega annab rikkalikud mustad ja tõetruud värvid igasuguse algmaterjali puhul. See on ideaalne segu omadustest äri- või õpperakendustel, kus on vaja teravat, eredat ning löövat projetsiooni suurtes ruumides.

Kvaliteedile keskenduv objektiiv
Nagu võib eeldada maailma suurimalt objektiivi tootjalt, on LV-7490's kõrgkvaliteetne 1,2x zoomiga lainurk objektiiv, mis projitseerib puhtalt ja täpselt isegi piiratud ruumi korral. Kaasaskantavate projektorite võime toime tulla igas olukorras on asendamatu LV-7490 suutlikusega projitseerida suuri kujutisi lühikese vahemaa pealt.

Paindlik ja võimekas
Praktiliste ja hästi läbimõeldud omadustega on LV-7490'ga suurepäraste tulemuste saavutamine kõikides tingimustes kiire ja lihtne. Automaatne sisendi tuvastamine ja automaatne trapetsmoonutuse korrigeerimine ± 20° aitavad teil oma esitluse üles seade kõigest mõne minutiga ning sisseehitatud 10 W kõlar on suurepärane klassides kasutamiseks.

Kõik vajalikud ühendused
RJ-45 võrguliidesega saate projektorit kaugjuhtida või monitoorida üle võrgu, see ühildub ideaalselt tänapäevaste laialt levinud juhtimissüsteemidega. LV-7490'l on paindlikukd ksautamiseks kolm helisisendit ja liiniväljund ühendamiseks välise helisüsteemiga. SCART RGB allikaid saab kasutada lisavarustuses oleva adaptri abil.

Keskkonnateadlik
Canoni pikaajaline pühendumine jätkusuutlikusesse on nähtav LV-7490 disainis. Rohelised omadused nagu 5000 tunnine lambisõlme eluiga, 5500 tunnine filtri eluiga ja energiakulu alla 1 W ökorežiimis aitavad teil vähendada ökoloogilist jalajälge ning kulutusi.

Ökonoomne omada ja hooldada
Taskukohase hinnaga LV-7490'l on kasutaja poolt vahetatavaid varuosasid, mis aitavad teie hoolduskulud minimaalsena hoida.Selle kolmekihiline õhufilter kestab üle kolme ja poole korra kauem kui tavaline ühekihiline elektrostaatiline versioon ning lambisõlme ülilihtne vahetamine projektori pealiskatte alt hoiab ära kulukad hooldustööd.