NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
Canon LV-7545

Canon LV-7545

Canon LV-7545 kehtestab uued standardid. Projektor suudab vaevata täita ka rangeimaid nõudmisi. Valgusjõud: 3200/3700 ANSI luumenit. Lahutusvõime: XGA. Kaal: 8,5 kg.

Põhinedes esmaklassilisel optikatehnoloogial, mille valdkonnas Canon liidrikohal püsib, vahendab see projektor vapustavalt erksaid kujutisi, ületamatu kvaliteediga värve ja laitmatult ühtlaseid tulemusi. Lisaplussideks on hõlbus kasutamine ja madal müratase. Kõik see töödele tõeliselt suurejoonelise ilme andmiseks.

"TURBO BRIGHT" SÜSTEEM
Canoni eksklusiivne “Turbo Bright” tehnoloogia, ühendatult kõrgetasemeliste optiliste komponentidega, tõstab projektori valgusjõu kõrgemale, kui ükski muu antud klassi seade seda võimaldab – vapustav 3700 ANSI luumenit. See tagab selge pildi ka päevavalguse käes projitseerimisel, samas kui 3200 ANSI luumeniga standardreþiim (kui turbo on välja lülitatud) toob vaatajateni täiusliku filmi- ja fotokvaliteedi.

800:1 KONTRASTSUSSUHE
Vaatamata suurele valgusjõule, on LV-7545-l ka LCD-projektorite hulgas kõrgeim kontrastsussuhe - 800:1, mis tagab lausa nõelteravad kujutised. Lahutusvõime on samaväärselt kõrge, 1024 x 786 punkti arvutisisendi puhul ja 800 horisontaalset TV-joont.

INTELLIGENTNE TERAVUSREGULAATOR
Sõltumatult sisendseadme tüübist suudab
LV-7545 automaatselt signaali taset analüüsida, et pildi selgus ja teravus püsiksid ühtlastena kogu aeg.

3D DIGITAALNE MÜRAVÄHENDUS
Kuna projektor on varustatud uuelaadse 3D
AUCC süsteemiga, teostab see pidevalt värvitoonide ja valgustaseme täppisreguleerimist. Maksimaalne selgus kõikides olukordades.

AUTOMAATNE MULTISKANEERIMISSÜSTEEM
Käepärane AMSS (automaatne multiskaneerimissüsteem) võimaldab projektoril hetkega kohaneda arvuti iga väljundsignaaliga. Seega ei ole vajadust tülikate käsitsi reguleerimise toimingute ega muude määrangute tegemise järele.

UUS PROGRESSIIVNE SKANEERIMISVIIS
LV-7545-ga töötamisel salvestatakse kõik
videosignaalid ja muu kujutiseinfo sünteesimiseks kujutisemällu. Niisiis on projitseeritavad videokujutised ühtlasemad ja selgemad, kui varasemate projektorimudelite puhul.

LAIALDANE ÜHILDUVUS
Projektor töötab sujuvalt PC- ja Mac-platvormidel lahutusvõimega 1280 x 1023, tagades täieliku paindlikkuse. Lisaks suudab see vastu võtta laias valikus signaale ning ühildub seega kõikide võimalike allikatega – olgu praegustega või tulevikus kasutatavatega.

6 VÄRVISÜSTEEMI
6 põhjalikku värvisüsteemi toetavad NTSC,
PAL, SECAM, NTSC 4.43, PAL-M ja PAL-N
värvisüsteeme. Videomaterjali vaatamine kulgeb sujuvalt mistahes riigis.

HIILGAV SIGNAALITUGI
Käesolev projektor võtab vastu laias valikus signaale mitmesugustest allikatest, ka sellistest kõrgtehnoloogilistest süsteemidest nagu DVD ja HDTV. Sinna hulka kuuluvad ka 480i, 480p, 575i, 575p, 720p 1035i ja 1080i. Samuti S-video signaalid S-VHS VCR väljundseadmetest.
DVI ja 5 BNC liidesed Kasutaja võib nautida eeliseid, mida pakub DVI (digitaalne visuaalliides) tugi uutele digitaalseadmetele.
5 BNC-pesa võimaldavad erakordselt pikkade juhtmetega ühendusi, ilma järeleandmisteta kvaliteedi osas.

10-BITINE DIGITAALNE GAMMAKORRIGEERIMINE
Kõrgetasemeline 10-bitine digitaalne gammakorrigeerimise töötlustehnoloogia parandab projitseeritava kujutise halltoonide kvaliteeti – samas muutes ka kogu pilti ühtlasemaks.

MOOTORIGA LÄÄTSE NIHUTAMINE
Selle funktsiooniga saab projitseerimisläätse
liigutada üles ja alla – niimoodi projitseeritud
kujutist hõlpsasti paigutada just sinna, kuhu
vaja. Ka zoomi ja teravust saab motoriseeritult
reguleerida.

DIGITAALNE TRAPETSMOONUTUSE KORRIGEERIMINE
Pildi projitseerimisel liiga suure nurga all võib
ekraanile tekkida moonutatud kujutis. Seda
saab digitaalse trapetsmoonutuse funktsiooniga hõlpsalt korrigeerida (+/- 40 kraadi), tulemuseks selged, defektideta pildid. Eriti olulised eelised on sel nende presentatsioonide tegemiseks, kus kaasaskantavus mängib tähtsat rolli.

MADAL MÜRATASE
Automaatne ventilaatori reguleerimise funktsioon tagab ventilaatori meeldivalt madala mürataseme. Kaks sisseehitatud temperatuuriandurit juhivad ventilaatori toidet sujuvalt ja dünaamiliselt – seade töötab seetõttu nii vaikselt, et publik saab keskenduda presentatsioonile.

KUJUTISE AUTOMAATREGULEERIMINE KLAHVIVAJUTUSEGA
Ühe klahvivajutusega automaatreguleerimise
funktsiooni kasutamisel tunneb seade ära
saabuvad arvuti videosignaalid ja valib neile vastavalt sobivaimad määrangud. Niisiis ei ole vajadust keeruliste häälestustoimingute järele ja projitseerimine on alati väga täpne.

USB HIIRELIIDES
Standardvarustusse kuuluv USB-hiireliides
võimaldab arvuti ja projektori vahelist
silmapilkset sidet – ennetades automaatselt
keerulisi ühendusprobleeme.

KUJUTISEþIIMID
Seadmel on ka käepärane, 6 eelsalvestatud
kujutisemääranguga pildivaliku funktsioon, mis võimaldab leida alati sobivaima kujutisereþiimi vaid hiireklahvi klõpsutades. Näiteks on filmi vaatamiseks kinoreþiim ja arvutipresentatsiooni jaoks standardreþiim.

LAIAULATUSLIK DIGITAALZOOM
Digitaalzoomi funktsiooniga saab kaugjuhtimispuldi abil suurendada kujutist kuni 49 korda (ekraani suhe), võimaldades keskenduda presentatsioonil erakordset tähelepanu väärivatele punktidele.

PILDI TAGURPIDI PROJITSEERIMISE VÕIMALUS
Tänu pildi tagurpidi projitseerimise funktsioonile saab projektori lakke kinnitada või kasutada tagantvalgustatavat ekraani.

PAINDLIK KAUGJUHTIMISPULT
Kaugjuhtimispult muudab hetkega kättesaadavaks hulgaliselt erinevaid funktsioone. Sisseehitatud laserkaardikepp juhib publiku läbi kõikide presentatsiooni etappide.

AUTOMAATNE TOITE JUHTIMINE
Säästlik toite juhtimise funktsioon vähendab
tarbitavat võimsust, kui projektorit parajasti ei
kasutata, vähendades kasutuskulusid.