NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
Canon LV-7555

Canon LV-7555

Canoni konkurentsitult erksaim ja valgusjõuliseim projektor - uus LV-7555 - on edukate äripresentatsioonide läbiviimisel hindamatu töövahend, mis pakub suurepärast pildikvaliteeti ja ülimat paindlikkust. Projektorit saab hõlpsasti kasutada nii auditooriumites ja konverentsisaalides kui ka väikestes kontoriruumides.
Valgusjõud: 4000/4600 ANSI luumenit. Lahutusvõime: XGA. Kaal: 9,3 kg.

Enneolematult suur valgusjõud
Tunne rõõmu erksatest ja selgetest projitseeritud piltidest igas olukorras. LV-7555 kasutab 4000 kuni 4600 ANSI luumeni suuruse valgusjõu saavutamiseks Canoni eksklusiivset Turbo Bright süsteemi - olles seega oma klassi valgusjõuliseim projektor. See tähendab, et täiuslikult selgeid pilte õnnestub projitseerida ka heleda valguse käes. XGA-lahutusvõimet täiendab muljetavaldav 900:1 kontrastsussuhe, mis tagab teravad ja erksad värvid.

Muljetavaldav pildikvaliteet
Uuel progressiivse skaneerimise meetodil põhinev videoprojektsioon annab publikule presentatsioonist meeldejääva elamuse. Progressiivse skaneerimise meetod vähendab ülerealaotussignaali kuvamisel pildi virvendust, mille tulemuseks on sujuvam liikumine, selged diagonaaljooned ja teravad ekraanitekstid. See sobib ideaalselt nii filmi- kui videomaterjali näitamiseks ning koguni kõrglahutussignaalide kuvamiseks (kuni 1080i). Pilt on sajaprotsendiliselt loomulik.

Intelligentne pildi reguleerimine
LV-7555-l on piltide täppisreguleerimiseks Canoni poolt äsja väljatöötatud ahelsüsteem. Värvide halduse funktsiooniga saab projitseeritud pildi mistahes värvitoone käsitsi peenreguleerida. Automaatne pildiregulaator võimaldab häälestada heledaid ja tumedaid pilte automaatselt, samas, kui intelligentne digitaalteravuse funktsioon tagab teravad ja selged tähed ning peenikesed jooned. Tulemuseks on laitmatu kvaliteediga projektsioonid igas olukorras.

Eriotstarveteks lisaobjektiivid
Lisavarustusse kuuluvate objektiividega saab LV-7555 projektorit hõlpsasti kohaldada vastavalt erinevatele otstarvetele - sealhulgas taustprojitseerimiseks, väikestes saalides ja paljudes muudes spetsiifilistes tingimustes projitseerimiseks. Saad valida vastavalt olukorrale ülilaia nurgaga objektiivi, zoomiga lainurkobjektiivi, pika fookuskaugusega zoomobjektiivi või kõige uuema ultrapika fookuskaugusega zoomobjektiivi. Kõik objektiivid kasutavad vähese moonutuse ja kõrge värvitruuduse saavutamiseks Canoni põhjalikku asjatundlikkust ja kogemusi.

Täiustatud ühilduvus
Projektori LV-7555 saab hõlpsasti ühendada praktiliselt iga multimeediaseadmega. Standardne SCART-ühilduvus toetab DVD-mängijaid ja paljusid muid seadmeid. DVI-D liidese abil saad ühendada projektori veelgi selgemate piltide kuvamiseks digitaalseadmetega. 5BNC-liides kindlustab kõrge kvaliteedi ka pikkade juhtmetega ühenduste korral. Parema videopildi kvaliteedi saavutamiseks on seadmel S-Video, komposiit- ja komponent-videoliidesed. Lisaks saab RGB-analoogliidese kaudu projektoriga ühendada ka välise monitori, näiteks lauaarvuti oma.

Lisavarustuses võrguliides
Ühenda LV-7555 võrguliidese kaudu ettevõtte võrku ja naudi mugavust, mida pakuvad praktilised kaugjuhtimisfunktsioonid. Veebibrauseri kaudu saad hõlpsasti reguleerida määranguid, ajastust ja projektori olekut - probleemi esinemise korral teavitatakse sind sellest kohe e-posti teel. Samuti saab võrguliidese kaudu juhtida projektori tööd arvutist, näiteks siirdada pilte. Lisaks võimaldab võrguliides edukalt juhtida mitut erinevas kohas asuvat projektorit üheainsa lauaarvuti kaudu.

Ülimadal müratase
Väikestes koosolekuruumides projitseerimiseks vali vaikuse režiim (ainult 35 dB), et publik saaks kogu tähelepanu su presentatsioonile pöörata - ilma mingi häiriva mürata. Uus ventilaatori lineaarne reguleerimissüsteem seadistab ventilaatori võimsuse automaatselt vastavalt toatemperatuurile, mis hoiab mürataseme minimaalsena.

Trapetsmoonutuse täielik korrigeerimine
Moonutustevabade piltide saavutamiseks on LV-7555 projektoril trapetsmoonutuse horisontaalselt ja vertikaalselt korrigeerimise funktsioonid. Nende abil saab korrigeerida kõiki pildimoonutusi, mis tekivad, kui projektor näitab ekraanile pilti nurga alt. Mootorajamiga objektiivi nihutamise funktsioon võimaldab aga fikseerida projitseeritud pildi kõrguse vaid ühe nupuvajutusega.

Paindlikud pildimäärangud
Erakordne pildireguleerimise vabadus. Projektoril on selleks kuus määrangut - Canoni Turbo Bright süsteem tõstab aga valikute arvu 12-ni. Kõrge kontrastsusega režiim muudab graafikud ja fotod teravamaks. Kinorežiim aga sobib ideaalselt pimedas toas filmide vaatamiseks. Kasutajarežiimis saad reguleerida mitmeid määranguid, sealhulgas teostada liiga tumedate või liiga heledate piltide gammahäälestust.

Praktiline logo kuvamine
LV-7555 projektori saab programmeerida näitama iga presentatsiooni alguses sinu firma logo, et avaldada publikule kohe muljet ja samuti vältida projektori volitamata kasutust. LV-7555 projektorit on igasugustes tingimustes lihtne paigaldada ja kasutada, multiskaneerimise süsteem valib vastavalt kõikidele arvuti- ja videosignaalidele automaatselt õige režiimi.

Kindlad tulevikuperspektiivid
Täiustatud ühilduvusfunktsioonidega LV-7555 toetab enamikke hetkel turulolevaid multimeediaseadmeid. DVI-D liides aga annab ühendusvõimaluse ka HDCP-ühilduvate tulevikuseadmetega. Laia ribasagedusega digitaalse info kaitse funktsioon on autoriõigusega kaitstud digitaalmaterjalide, nagu näiteks stuudiofilmide, volitamata kopeerimise takistamiseks väljatöötatud krüpteerimisstandard.