NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon LV-7565

Canoni tippklassi multimeediaprojektor LV-7565 saavutab tänu uuele lambitehnoloogiale ja Turbo Bright süsteemile 5100 ANSI luumenilise valgusjõu. Tänu neljale vahetatavale objektiivile saab projektorit kasutada alates suurest auditooriumist kuni väikse kontoriruumini. LV-7565 ühildub peaaegu kõigi erinevate multimeediaseadmetega ning lisavarustusena on saadaval ka võrgukomplekt.

Täiustatud infotöötlussüsteem annab LV-7565 projektorile väga kõrge pildikvaliteedi, kaasa arvatud suurepärase HD-pildi (1080i) kuvamisvõimaluse.

Turbo bright
Tänu 300-vatisele NSH-lambile ja Turbo Bright süsteemile on LV-7565 valgusjõud suurendatav 4600 ANSI luumenilt 5100 ANSI luumenile. See kindlustab selge ja kvaliteetse pildi ka väga suurtes või tugevalt valgustatud ruumides. Pildikvaliteedi kõrge taseme kindlustavad ka XGA-lahutusvõime ja 900:1 kontrastsussuhe.

Hämarates või pimedates ruumides võivad pildi mustad osad suure valgusjõuga projektori korral helehallina paista. Selle efekti parandamiseks on projektoril automaatne režiim, mis reguleerib lambi heledust vastavalt ümbritsevatele valgusele ning saavutab suurepärased tulemused ka muutuvate valgustingimuste puhul.

Auditooriumist teatrini, koosolekuteruumist kontorini
Neli vahetatavat objektiivi katavad kõik võimalikud situatsioonid alates väga kaugel asuvale ekraanile projitseerimisest lõpetades lähedal olevale ekraanile suure pildi näitamisega. Tänu lihtsale bajonett-kinnitusele saab objektiive kiirelt vahetada ning kvaliteetne optika tagab täpsed, teravad kujutised ja tõetruud värvid.

Järjestiklaotus – terav, selgete joontega pilt
Tänu ülerealaotuse viimisele järjestiklaotus-esitusviisile, ei esine pildis värelemist, ka peened jooned ja subtiitrid kuvatakse selgelt ja veatult. Ülerealaotuse korral liidetakse ühe kaadri saamiseks kaks kujutist, kuid järjestiklaotus joonistab kaadri sujuvalt algusest lõpuni välja. Tänu järjestiklaotuskonverterile võimaldab LV-7565 kuvada ka HD-formaati (1080i) pisidetailideni, mis ei ole tavalisi IP-teisendusi kasutavate projektoritega võimalik.

Võimas pilditöötlus, kvaliteetsed esitlused
Projektor toetab laia valikut arvuti-, kino- ja videoformaate (k.a. HDTV). Arvutipildi näitamisel on võimalik valida standard-, kõrge kontrastsuse (graafikute ja fotode paremaks kuvamiseks) ning kasutajarežiimi vahel. Video näitamiseks on projektoril standard-, kino- (filmi vaatamiseks hämaras ruumis) ja kasutajarežiim. Kasutajarežiimid võimaldavad laia valikut määranguid käsitsi korrigeerida (värvigamma, heledus jne.), et saavutada konkreetses olukorras parim pildikvaliteet.

3D digitaalne müravähenduse süsteem kõrvaldab ekraanil tekkiva hajumise, eemaldades mõnede pildisignaalide korral esinevast liigsest heledusest ja värvidest tekkiva müra. Projektori intelligentne digitaalse teravustamise süsteem analüüsib sisendsignaali komponente ning vähendab kontuuride korrigeerimistest tekkivaid ebaühtlusi. Täiustatud värvihaldus, mis võimaldab täpselt kontrollida toone läbi 16 värvitsooni, annab loomulikumad, meeldivad värvid.

Piiramatu ühilduvus
LV-7565 ühildub peaaegu kõigi olemasolevate multimeediaseadmetega. Multiskaneerimise režiim tuvastab automaatselt, millisest liidesest sisendsignaal tuleb ning kasutaja ei pea ennast vaevama õige sisendi valimisega. Projektoril on populaarne SCART-liides DVD-mängijate ja muude videoseadmetega ühendamiseks. DVI-I liides kõrvaldab pildi värelemise, udused jooned, varikujutised ja värviühilduvuse probleemid tänu täisdigitaalsele ühendusele (projektor on HDCP-ühilduv). 5 pesaga BNC-liides kindlustab kvaliteedi ka pikkade kaabliühenduste korral – eriti oluline näiteks siis, kui projektor on kinnitatud suure auditooriumi lakke. LV-7565 videoliideste hulgas on S-video, komposiit- ja komponentliidesed. Viimane võimaldab kõrge lahutusvõimega kuvamist DVD-mängijatest ja HDTV-televiisoritest. RGB analoogliides võimaldab projektotiga ühendada ka lisamonitori.

Vaikne režiim ja automaatrežiim
Lisaks automaatsele ja tavarežiimile on projektoril ka vaikne režiim, mis vähendab pisut lambi valgusjõudu ning viib samas ventilaatorimüra 35 dB-ni – piisav, et mitte häirida ka eriti väikestes ruumides.

Pildi nihutamine, pööramine ja trapetskorrektsioon
Objektiivi on ühe nupuvajutusega võimalik alla või üles nihutada, reguleerides nii pildi ekraani jaoks õigele kõrgusele. Trapetskorrektsioon aitab parandada moonutused, mis tekivad kui projektor on ekraani suhtes nurga all (kuni ±40 kraadi üles/alla suunas ja ±10 kraadi vasakule/paremale suunas). Ekraani tagant või laest projitseerimiseks on projektoril funktsioonid, mis pilti vastavalt vajadusele pööravad.

Logo ja turvalisus
Kõik Canoni uued projektorid võimaldavad sisselülitamisel kuvada ettevõtte logo. Lisaks esitluste võimendamisele on see ka hea kaitse volitamata kasutamise vastu.

Võrguliides
Lisavarustusena saadaval olev LV-NI01 võrguliides võimaldab esitlust ning projektori seadeid üle arvutivõrgu juhtida.