NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon LV-7575

Canoni multimeediaprojektorite seeria uus lipulaev mis on ideaalne suurimatesse ruumidesse oma 5500 ANSI luumenise valgusjõu, laia valiku liideste ja lisavarustuses olevate objektiivide ja traadita ühenduse tõttu.

• Võimas 5500 ANSI luumenine valgusjõud
• XGA lahutusvõime
• 800:1 kontrastsussuhe
• 1,3x mootoriga zoom-objektiiv
• 10-bitine kujutisetöötlusprotsessor
• Multimeedia ühenduvus: HDCP ühilduv DVI-D ja 5x BNC sisendid
• HDTV tugi (1080PsF/1080i/720P)
• Lisavarustuses neli objektiivi ja Network Imager pildi juhtmeid kasutamata projektorisse saatmiseks

Võimas valgusjõuda
Canon LV-7575 kasutusel olev optika ja lamp on optimiseeritud võimalikult suureks valgusjõuks, milleks on saavutatud 5500 ANSI luumenit. Projektor sobib ideaalselt ka suurimatesse ruumidesse ja on piisavalt võimas, et kuvada kuni 400" diagonaaliga pilti.

Suurepärane pildikvaliteet
XGA lahutusega LCD (1024x768 pikslit) võib kuvada kompresseeritult kuni UXGA lahutusega (1600 x 1200 pikslit) pilti. LV-7575 on võimeline kuvama ka HDTV lahutusega pilti, nii 720p kui ka 1080i formaadis. Suurel 1,3" LCD paneelil on suur ava suhe ja seega on soovimatu "lattice efekt" minimiseeritud.

Kontrastsussuhe 800:1
LV-7575 kõrge kontrastsussuhe tagab eredad värvid, tumedama musta, eredama valge ja detailirohkema, rikkalikuma ja visuaalselt meeldivama pildi.

Paindlik zoom-objektiiv
LV-7575 tuleb koos uue kompaktse 1,3x zoomiga objektiivga, mis on sobiv enamikes ruumides. Mootoriga zoom ja fookus pakuvad mugavat kontrolli projitseerimise üle. Läätse nihutus võib olla vahemikus 10:0 kuni 1:1, mis võimaldab pilti tõsta või langetada ilma kvaliteedis kaotamata.

10-bitine kujutisetöötlussüsteem
Pildikvaliteedi optimiseerimiseks on LV-7575l unikaalne 10-bitine kujutisetöötlussüsteem. 3D müravähendus minimiseerib juhuslikku ekraanimüra ja intelligentne teravuskontroll parandab pildi teravust. Värvihaldus võimaldab manuaalset kontrolli üle üksikute värvitoonide, automaatne pildikontroll tagab elutruud, naturaalsed värvid ja täpse kontrasti.

Laiendatud ühenduvus
DVI, 5 x BNC, komponent ja S-video liidesega LV-7575 on võimeline pilti kuvama praktiliselt igast algallikast. Ka kõrglahutuspilti (720p/1080i) on lihtne kvaliteetselt reprodutseerida. DVI-D port on HDCP ühilduv ja seega võimaldab reprodutseerida ka krüpteeritud infot. SCART ühenduvus on võimalik läbi välise lisavarustuses oleva adapteri ja RGB väljund võimaldab lisada projektori külge ka monitori.

Valik lisaseadmeid
Valik 4 vahetatava objektiivi hulgast tagab selle, et saad projektorit kasutada ilma muretsemata, kuidas ta installeeritavasse ruumi hakkab sobima. Objektiive on alates ülilainurkobjektiivist kuni teleobjektiivini välja. Canoni lisavarustuses olev LV-NI02 Network Imager võimaldab projektori kaughäälestust läbi standardse veebibrauseri.