NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon LV-7585

LV-7585 on 6500-luumenise valgusjõuga ning suure kontrastsusega püsipaigalduseks mõeldud projektor, mis suudab kuvada kuni 400-tollise diagonaaliga pilti. Edasiarendatud funktsionaalsus ning erinevate lisade poolt loodud paindlikkus võimaldavad projektorit rakendada paljudes erinevates ruumides.

• Valgusjõud 6500 luumenit
• XGA-lahutusvõime
• Kontrastsussuhe 1600:1
• Motoriseeritud 1,3x suumiga objektiiv
• Motoriseeritud vertikaalne ja horisontaalne läätsenihutus
• Neli valikulist objektiivi
• Muudetav kuvasuhe
• Palju ühenduvusvõimalusi
• Valikuline lisaseade võimaldab saata pilti üle IP-võrgu

Võimas valgusjõud
LV-7585 on Canoni projektor, mis projitseerib pildi võimsa 6500 luumenise valgusjõuga. Spetsiaalselt suurtesse ruumidesse mõeldud projektoril on XGA-lahutusvõime ning maksimaalne ekraani suurus diagonaaliga kuni 400".

Suur kontrastsussuhe
LV-7585 on suure kontrastsussuhtega 1600:1. See on LV-seeria eksamate värvide ning sügavaima musta värviga projektor.

Vähem hooldust
Uue kassettsüsteemiga õhufiltri eluiga on kuni 10000 tundi. Filter optimeerib õhuvoolu projektoris. Nii õhufilter kui ka lamp on paigutatud selliselt, et neid on lihtne vahetada ka siis, kui projektor on paigaldatud lakke.

Motoriseeritud 1,3x suumiga objektiiv
Projektoril LV-7585 on motoriseeritud 1,3x suumiga objektiiv. Elektrooniline suumimis- ja fookustamismehhanism võimaldavad täpset kontrolli pildi üle ka kaugjuhtimispulti kasutades.

Motoriseeritud läätsenihutus
LV-7585 omaduste hulgas on ka nii vertikaalne kui ka horisontaalne motoriseeritud läätsenihutus, mis võimaldab projektorit paigaldada ka keerulistes tingimustes ilma pildikvaliteedis kaotamata. Vertikaalne nihe võib olla 1:1 kuni 10:0 ning horisontaalne 3:2 kuni 2:3.

Vahetatavad objektiivid
Neli valikulist objektiivi võimaldavad projektori paigaldada igasse ruumi olenemata selle suurusest. Võimalik on tagaprojektsioon lühikeselt kauguselt ning eestprojektsioon kuni 25m vahemaa pealt.

Muudetav kuvasuhe
Paindlikkust täiustab ka võimalus LV-7585 kuvasuhet suvalisel ajahetkel 16:9 ja 4:3 vahel vahetada. Lisaks on võimalik kasutada ka kohandatud kuvasuhteid.

Edasiarendatud ühenduvus
LV-7585 sisaldab HDCP-ühilduvat DVI-D porti, 5 x BNC terminali, komponentvideo ja S-video liideseid. SCART-ühilduvus on võimalik kasutades lisaadapterit ning RGB-väljund teeb lihtsaks välise monitori kasutamise.

Pilt üle IP-võrgu
Canoni valikuline LV-NI02 võimaldab juhtida ja monitoorida projektorit üle võrgu. Lisaks saab saata projektorisse ka pilti otse IP-võrku kasutades.