NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon LV-8235 UST lähikuvaprojektor

Multimeediaprojektor Canon LV-8235UST on ülilühikese fookuskaugusega, valgustugevusega 2500 luumenit, WXGA-lahutuse, kontrastsussuhtega 2000:1 ja 3D-valmidusega. Võimaldab suuri kujutisi ka väga lähedalt projitseerida. Sobib ideaalselt kasutamiseks tänapäevastele ning moodsatele äri- ja õppekeskkondadele. Projektor kaalub 6,2kg.

• Ülilühikese projitseerimiskaugusega projektsioon suurte kujutiste lähedalt edastamiseks
• WXGA-lahutus
• 2500 luumenit
• 2000:1 kontrastsussuhe
• Paindlik paigaldus
• Automaatseadistus
• 3D-projitseerimine
• Sisseehitatud 10 W kõlar
• HDMI-sisend ja RJ-45-võrguport
• Lihtne hooldada

Ülilühikese projitseerimiskaugusega WXGA võrguprojektor, millel on sisseehitatud kõlar ja 3D-valmidus.

Ülilühikese fookuskaugusega projektor
LV-8235 UST võimaldab ka väikeses ruumis suurele ekraanile projitseerida. Kompaktse disainiga projektor suudab projitseerida 80-tollise kujutise vaid 32 cm kauguselt (paigaldusvahemaa üksnes 2,4 cm). WXGA-lahutusega (1280x800) ja 16:10 laia kuvasuhtega projektor sobib ideaalselt kasutamiseks nüüdisaegsete laia ekraaniga sülearvutitega. Ettekande tegijad saavad vältida pimestust ja projitseeritud kujutisele ei lange varje, tänu millele sobib see suurepäraselt klassides ja ettevõtete nõupidamisruumides kasutamiseks.


Kvaliteetne kujutis ja tagatud paindlikkus
Uskumatult mitmekülgsel seadmel on 2500 luumeniga lamp, mis tagab erksad ja selged kujutised, samas kui muljetavaldav 2000:1 kontrastisuhe toob esile sügavad mustad värvitoonid. Paindlik paigaldus tähendab, et seadmel on mitmeid rakendusi nii klassiruumides, kontorites kui ka kaubanduslikel pindadel. Seda saab tundides või koosolekutel tavapäraseks seinale projitseerimiseks kas lakke või töölauale paigutada. Tagantprojektsioon sobib ideaalselt videoesitluseks poodide vaateakendel, restoranides, muuseumides või muudes sellistes kohtades, samas kui tänu töölaua alt projitseerimisele saab lauapealsed ja põrandad kasulikeks ekraanipindadeks muuta.

Suurepärane lähedalt vaadatav 3D
Seadme LV-8235 UST ülilühike fookuskaugus tähendab, et sellega saab suurele ekraanile 3D-kujutist ka väikeses ruumis projitseerida. Tänu täiustatud pildindustehnoloogiale saab kuvada loomulikke värvitoone isegi tahvlile või värvilisele seinale projitseerides. Tulemuseks on õppe- ja kaubanduskeskuste, ürituste või tooteesitluste külastajatele mõeldud uskumatud ettekanded. LV-8235 UST kasutab kaadrivahetusmeetodit (Frame Sequential Display Method), mis vahetab kiiresti vasaku ja parema silma kujutisi ning vajab täis-3D vaatamiseks aktiivse katiku tüüpi prille.

Suurepärane heli ja pilt
Integreeritud 10 W kõlar pakub rikkalikumat kogemust, tagades kõlava heliga täiustatud ettekanded isegi ruumides, kus helisüsteem puudub. Seade LV-8235 UST suudab projitseerida selgeid kujutisi ka HDMI-sisendiga digitaalsetest lähteseadmetest.

Lihtne ja odav hooldada
Kauakestva 3000-tunnise (säästurežiimis) lambi ja vastupidava kuni 4000-tunnise õhufiltriga (säästurežiimis) seadme LV-8235 UST käitamine on väga säästlik ja hooldamine lihtne. Integreeritud RJ-45-võrguport võimaldab teil projektorit ka vahemaa tagant jälgida ja kontrollida.