NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon LV-8300

WXGA lahutusvõimega LV-8300 on ideaalne kasutamisek laiekraaniga arvutitega. 500:1 kontrastisuhe ning 3000-luumenine valgusjõud tagavad selged ja teravad esitlused ning automaatfunktsioonid võimaldavad kiiret projektori seadistamist.

• WXGA lahutusvõime
• 3000-luumenine valgusjõud
• 500:1 kontrastisuhe
• 29 dBA vaikses režiimis
• Canon 1,2x suumobjektiiv
• Automaatne trapetsmoonutuse korrigeerimine
• Integreeritud 7 W kõlar
• DVI-terminal
• RJ-45 võrguport
• Parandatud kasutusmugavus

WXGA lahutusvõime ja 16:10 kuvasuhe
LV-8300 on WXGA (1280 x 800 pikslit) lahutusega projektor, mis mõeldud kasutajatele, kes soovivad oma esitlusi võimalikult kvaliteetselt ja detailselt läbi viia. 16:10 laiekraani kuvasuhtega projektor ühildub täielikult uute laiekraani kasutavate sülearvutitega.

Võimas valgustugevus ja 500:1 kontrastisuhe
LV-8300 suur 3000-luumenine valgustugevus võimaldab esitlusi läbi viia ka hästi valgustatud ruumides. Projektori 500:1 kontrastisuhe tagab, et värvid on erksad ning musti toone esitletakse tõetruult.

Vaikne projektsioon
LV-8300 müratase on vaikses režiimis kõigest 29dBA ja seega ei häiri projektor teid perfektse esitluse läbiviimisel.

Lainurkobjektiiv
LV-8300 paindlikkust demonstreerib hästi selle 1,2x lainurk-objektiiv, mis suudab ka ekraanile väga lähedalt projitseerida suure diagonaaliga kujutise. See omadus võimaldab kõigest 2,9 meetri kauguselt projitseerida 100" (215x135 cm) diagonaaliga pildi.

Automaatne vertikaalne pildikorrektsioon
LV-8300 automaatne vertikaalne pildikorrektsioon võimaldab korrigeerida projektori kaldus olemist kuni +/-30°. Lisaks on võimalik ka ekraani taustvärvi kompenseerimine, mis teeb võimalikuks projitseerida pilti ka näiteks tavalisel rohelisele tahvlile.

Võimas integreeritud kõlar
LV-8300 integreeritud kõlaril on 7W RMS väljundvõimsust, mis on piisav enamiku koosolekuruumide heliga täitmiseks. Lisaks on projektoril ka heliväljund, kui soovite selle külge ühendada olemasoleva helisüsteemi või kõlarid.

Parem kasutusmugavus
Projektoril on uus objektiivi kate, mis hoiab ära tolmu seadmesse pääsemise. Ergonoomilise disainiga kandesang on mugav ja praktiline. Lambi vahetamine on lihtne tänu sellele, et selleks vajalik kaas paikneb projektori ülaosas. Niimoodi saab vahetada projektori lampi ilma seda laekinnituse küljest lahti võtmata.

Ühendusvõimalused
Et seadet üle võrgu juhtida ja monitoorida, on projektoril LV-8300 RJ-45 võrguliides. HDCP-ühilduvusega DVI-terminal võimaldab digiallikatest pärit pilti kuvada võimalikult autentselt ning kasutada ka näiteks DVI-HDMI üleminekut.