NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
Canon LV-S1

Canon LV-S1

Kui vajad täiuslikku mikromõõtmetega mobiilset projektorit, siis on ülimalt kergekaaluline LV-S1 parimaks lahenduseks. Canoni kõrgetasemeline optikatehnoloogia, lihtne paigaldamine, paindlikud funktsioonid, täielik ühilduvus ja madal müratase – koos käepärase, krediitkaardi suuruse kaugjuhtimispuldiga – tagavad iga töö sujuvuse. Saavuta edu stiilselt.
Valgusjõud: 1000 ANSI luumenit. Lahutusvõime: SVGA. Kaal: 2,7 kg.

KÄEPÄRANE JA MOBIILNE
Canoni kaasaskantav mikroprojektor LV-S1 annab kasutajale liikumisvabaduse. Projektor on ülikompaktse disainiga: põhjapindala on ainult A5-formaadis lehe suurune ja seade kaalub kõigest 2,7 kilogrammi. Vaatamata väikestele mõõtmetele on sellel projektoril suur jõudlus. Projektoriga on kaasas ka pehme kandekott, mis võimaldab seda imelise hõlpsusega kõikjale kaasa võtta. Projektor on valmis tegema kõikjal professionaalseid presentatsioone. Kasutaja ei pea muretsema, et kohmakas tehnika töötempot aeglustaks.

ERKSAMAD JA KVALITEETSEMAD KUJUTISED
Iga LV-S1 osa on hoolikalt välja töötatud parandamaks täpsust ja efektiivsust. Suur valgusjõud 1000 ANSI luumenit tagab erksad kujutised kõikides projitseerimistingimustes. Tänu 300:1 kontrastsussuhtele saavutad projektoriga alati suurepärase pildikvaliteedi. Canoni uuekontseptsioonilise optilise disainiga – mis kätkeb endas vaba kujuga peeglit ja 4P prismat – on võimalik lausa hiilgav kvaliteet kompaktses formaadis. Arvutisisendi lahutusvõime 800 x 600 ja videosignaali 550 horisontaalse rea kasutamine kindlustavad alati suurepärase lahutusega pildi. Halltoonide rõhutamiseks on projektoril 10-bitine digitaalne gammakorrigeerimistehnoloogia.

TÄIELIK ÜHILDUVUS
LV-S1 on suuteline töötama nii olemasolevate kui tulevikuseadmetega ja valib automaatselt videosignaali - ka keerukad signaalid ei valmista enam probleemi. Kuid vaata ainult – leiad, et kõik on olemas! LV-S1 toetab selliste kõrgematasemeliste süsteemide nagu DVD ja HDTV (sealhulgas 480i, 480p, 575i, 575p, 720p 1035i ja 1080i) laiendatud videosignaale. Samuti S-video signaale S-VHS videoseadmete kasutamiseks ja muid sarnaseid signaaliallikaid. Saad kasutada projektoriga kuni kuues eri värvisüsteemis videoseadmeid: NTSC, PAL, SECAM NTSC 4.43, PAL-M ja PAL-N. Lisaks töötab projektor täieliku mitmekülgsuse nimel kuni 1024 x 768 lahutusvõimega nii PC- kui Mac-platvormil.

USKUMATULT HÕLBUS KASUTADA
LV-S1 paigaldamine on imelihtne. Ei ole mingit vajadust keerukate käsireguleerimiste tegemiseks, kuna AMSS (automaatne multiskaneeriv süsteem) tunneb kohe ära peaaegu kõik arvuti väljundsignaalid ja ühildub nendega. Ühe klahvi vajutusega kujutise automaatreguleerimise tulemusel tunneb seade ära saabuvad signaalid ja valib ise vastavalt neile ise sobivaimad määrangud. Standardne USB-hiireliides võimaldab silmapilkset arvuti ja projektori vahelist ühendust. Samuti on olemas mugav kolme eelsalvestatud määranguga pildivaliku funktsioon.

DIGITAALNE TRAPETSMOONUTUSE KORRIGEERIMINE
Kui kujutist võrreldes projitseerimisnurgaga liiga kõrgele suunata, võib see moonduda. Digitaalse trapetsmoonutuse funktsiooniga (+/- 20 kraadi) saab selle probleemi aga hõlpsalt lahendada, tulemuseks selged, moonutamata kujutised. Eriti suureks eeliseks on see kõikide selliste presentatsioonide tegemisel, kus kaasaskantavus mängib tähtsat rolli.

VAIKNE JA TÄIUSLIKE FUNKTSIOONIDEGA
Kuna automaatne ventilaatori juhtimise funktsioon kõrvaldab igasuguse müra, saab publik alati keskenduda ainult presentatsioonile. Funktsioonide täiskomplektiga varustatud LV-S1 võimaldab ka digitaalset zoomi, et suurendada kujutisi kuni 49 korda (ala mastaap). Samuti on võimalik pilti pahempidi pöörata, juhuks kui on vaja kinnitada projektorit lakke või kasutada tagantvalgustatavat ekraani. Kõigele lisaks saab enamikke funktsioonidest kasutada kaugjuhtimispuldiga.