NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon LV-WX300ST lähikuvaprojektor

Kompaktne ja kaasaskantav WXGA projektor, mille projitseerimissuhe on väiksem kui 0.5:1 – saavutades suuremad kujutised väiksemalt vahemaalt.
See kompaktne lühikese fookuskaugusega projektor pakub WXGA-eraldusvõimet, HDMI-sisendit ja seda on lihtne seadistada, mistõttu on see suurepäraselt paindlik projektor.

• Suuremaid pildid lühemalt vahemaalt tänu 0.49:1 projitseerimissuhtele
• WXGA-lahutus (1280 x 800 pikslit)
• 3000 luumenit
• 2300:1 kontrastsussuhe
• 1,0x fikseeritud kvaliteetne lühikese fookuskaugusega projektsiooniobjektiiv
• Kompaktne ja kerge: vaid 2,8 kg
• -18° / +12° vertikaalne perspektiivikorrektsioon
• 4000 h lambi tööiga (6000 h ökorežiimis)
• HDMI™-port ja 2 VGA-porti
• RJ-45 võrguport eemalt juhtimiseks ja jälgimiseks
• Sisseehitatud 10 W kõlar

Valgusküllased, teravad ja tõetruud kujutised
Mudel LV-WX300ST on täiuslik ostjatele, kes soovivad valgusküllast ja kvaliteetset lühikese fookuskaugusega projektorit taskukohase hinnaga. Loomuliku laia kuvasuhtega WXGA eraldusvõimega (1280 x 800 pikslit), 3000-luumenilise heledusega ja kontrastisuhtega 2300:1 saavutab projektori DLP-tehnoloogia teravad ja täpsed kujutised. Projitseerimissuhe 0.49:1 loob mitmeid uusi paigaldamisvõimalusi, vähendades märgatavalt vahemaad projektori ja ekraani vahel. Seadistamine on lihtsam, esitluse tegija ei pea juhtmetega võitlema ning kujutiste varje saab lihtsasti vältida.

Lihtne seadistamine
Veenduge, et teie kujutiste täiuslik geomeetria säiliks ka kitsastes oludes, kasutades vertikaalset (-18/+12 kraadi) perspektiivikorrektsiooni. Kasutage ekraani värvkorrektsiooni funktsiooni, et saavutada suurepärased tulemused ilma ekraanita keskkondades. See kompenseerib kujutiste värvid, mis ilmnevad siis, kui kujutisi projitseeritakse värvilistel seintel – seega saab publik vaadata selgelt projitseeritud kujutisi loomulike värvidega ka siis, kui ekraani ei ole saadaval.

Mugav transport
Mudelit LV-WX300ST on kerge asukohtade vahel kanda, kuna see kaalub vaid 2,8 kg. Seetõttu on see hea valik ettevõtetele ja haridusasutustele, kus on vaja projitseerida ülikoolilinnaku või kontorikompleksi eri asukohtades. Lühike fookuskaugus on täiuslik kitsastes või kaootilistes keskkondades, kus tavalise projektori paigaldamine võib raskeks osutuda.

Lihtne ja odav hooldada
Mudelil LV-WX300ST on 4000-tunnine lambi tööiga, mida saab pikendada kuni 6000 tunnini, kasutades energiasäästlikku ökorežiimi. Lisaks on ökorežiimis energiatarbimine vaid 270 W. Projektor tarbib ooterežiimis vaid 1 W energiat (LAN väljas). Ökorežiimis saate luua ka vaikse ja segamatu keskkonna, vähendades ventilaatori müra väärtuseni 29 dBA. Lisaks puuduvad õhufiltrid, mida puhastada või välja vahetada – hooldus on võimalikult lihtne.

Mitmekülgsed ühendamisvalikud
Projitseerige fotosid ja videoid mitmetest allikatest, kasutades mudeli LV-WX300ST laialdast sisendite valikut. Kasutage HDMI™-pordi sisendit, et projitseerida valgusküllaseid ja teravaid kujutisi tänapäeva digitaalsetest allikatest, sh Blu-ray plaadimängijatest ja sülearvutitest; või ühendage hõlpsasti ühega kahest VGA-pordist. Mudelit LV-WX300ST saab eemalt jälgida ja juhtida, kasutades RJ-45 porti. Samuti on sellel „Crestron Connected™ˮ standardi tugi. Lisage esitlustele kvaliteetne heli, kasutades sisseehitatud 10 W kõlarit.