NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon LV-X300ST lähikuvaprojektor

Valgusküllane, kompaktne ja kaasaskantav XGA lühikese fookuskaugusega projektor, mida on lihtne seadistada ja millel on madalad käituskulud.
Projitseerimissuhtega vaid 0.61:1, loomuliku XGA-eraldusvõimega ja HDMI-sisendiga on see paindlik valik ostjatele, kes väärtustavad kaasaskantavust ja lihtsat seadistamist.

• Suuremaid pildid lühemalt vahemaalt tänu 0.61:1 projitseerimissuhtele
• XGA-lahutus (1024 x 768 pikslit)
• 3000 luumenit
• 2300:1 kontrastsussuhe
• 1,0x fikseeritud kvaliteetne lühikese fookuskaugusega projektsiooniobjektiiv
• Kompaktne ja kerge: vaid 2,8 kg
• -18° / +12° vertikaalne perspektiivikorrektsioon
• 4000 h lambi tööiga (6000 h ökorežiimis)
• HDMI™-port ja 2 VGA-porti
• RJ-45 võrguport eemalt juhtimiseks ja jälgimiseks
• Sisseehitatud 10 W kõlar

Valgusküllased, teravad ja tõetruud kujutised
Mudel LV-X300ST sobib täiuslikult klientidele, kes vajavad valgusküllast ja kvaliteetset, kuid soodsa hinnaga lühikese fookuskaugusega projektorit. Klassikalise 4:3 kuvasuhte ja XGA-eraldusvõimega (1024 x 768 pikslit), 3000-luumenilise heledusega ja kontrastisuhtega 2300:1 saavutab projektori DLP-tehnoloogia teravad ja täpsed kujutised. 0.61:1 projitseerimissuhe vähendab märgatavalt fookuskaugust, võrreldes tavaliste projektoritega, muutes selle täiuslikuks projektoriks väikestes koosolekuruumides või klassiruumides.

Lihtne seadistamine
Veenduge, et teie kujutiste täiuslik geomeetria säiliks ka kitsastes oludes, kasutades vertikaalset (-18/+12 kraadi) perspektiivikorrektsiooni. Kasutage ekraani värvkorrektsiooni funktsiooni, et saavutada suurepärased tulemused ilma ekraanita keskkondades. See kompenseerib kujutiste värvid, mis ilmnevad siis, kui kujutisi projitseeritakse värvilistel seintel – seega saab publik vaadata selgelt projitseeritud kujutisi loomulike värvidega ka siis, kui ekraani ei ole saadaval.

Mugav transport
Mudelit LV-X300ST on kerge asukohtade vahel kanda, kuna see kaalub vaid 2,8 kg. Seetõttu on see hea valik ettevõtetele ja haridusasutustele, kus on vaja projitseerida ülikoolilinnaku või kontorikompleksi eri asukohtades – sh väikestes ruumides.


Lihtne ja odav hooldada
Mudelil LV-X300ST on 4000-tunnine lambi tööiga, mida saab pikendada kuni 6000 tunnini, kasutades energiasäästlikku ökorežiimi. Lisaks on ökorežiimis energiatarbimine vaid 270 W. Projektor tarbib ooterežiimis vaid 1 W energiat (LAN väljas). Ökorežiimis saate luua ka vaikse ja segamatu keskkonna, vähendades ventilaatori müra väärtuseni 29 dBA. Mis kõige parem – puuduvad filtrid, mida puhastada või välja vahetada.

Mitmekülgsed ühendamisvalikud
Laialdane sisendite valik tähendab, et mudel LV-X300ST projitseerib hõlpsasti fotosid ja videoid mitmetest allikatest. HDMI™-pordi sisend tagab valgusküllased ja teravad kujutised tänapäeva digitaalsetest allikatest, sh Blu-ray plaadimängijatest ja sülearvutitest. Kaks VGA-porti pakuvad ühenduvust vanemate arvutitega. Mudelit LV-X300ST saab eemalt jälgida ja juhtida, kasutades RJ-45 porti. Samuti on sellel Crestron Connected™ standardi tugi. Lisage esitlustele kvaliteetne heli, kasutades sisseehitatud 10 W kõlarit.