NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon LV-X310ST projektor

See kaasaskantav XGA lähikuvaprojektor on kerge, kompaktne ning projitseerib heledaid ja teravaid pilte lühikese vahemaa tagant. Usaldusväärsed tulemused ja madalad omamiskulud muudavad selle täiuslikuks valikuks hinnateadlikele ostjatele.

• Suuremaid pildid lühemalt vahemaalt tänu 0.61:1 projitseerimissuhtele
• XGA-lahutus (1024 x 768 pikslit)
• 3000 luumenit
• 2300:1 kontrastsussuhe
• 1,0x fikseeritud kvaliteetne lühikese fookuskaugusega projektsiooniobjektiiv
• Kompaktne ja kerge: vaid 2,8 kg
• -18° / +12° vertikaalne perspektiivikorrektsioon
• 4000 h lambi tööiga (6000 h ökorežiimis)
• HDMI™-port ja 2 VGA-porti
• RJ-45 võrguport eemalt juhtimiseks ja jälgimiseks
• Sisseehitatud 10 W kõlar

Hele ja täpne lühikese vahemaa tagant
Canoni mudel LV-X310ST on täiuslik organisatsioonidele, kes vajavad kaasaskantavat lähikuvaprojektorit, mis pakub silmapaistvat kvaliteeti ning head hinna ja kvaliteedi suhet. Teie publik naudib loomuliku XGA (1024 x 768 pikslit) eraldusvõime, heledate ja elutruude värvide ning sügavate mustade toonidega täpseid ja teravaid pilte tänu projektori 3100-luumenilisele heledusele ja 10 000 : 1 kontrastisuhtele. 0,61 : 1 projitseerimissuhe ja spetsiaalne 1,0x fikseeritud lähikuvaobjektiiv pakuvad teile mitmeid paigaldusvalikuid – näiteks saate projitseerida 2,5 m pilti vaid 1,5 m vahemaa pealt. Koos DLP paneelitehnoloogiaga, mis täiustab pildikvaliteeti, pakub mudel LV-X310ST muljetavaldavat hinna ja jõudluse suhet.

Heade tulemuste saavutamine on lihtne
Säilitage oma piltide geomeetriline täpsus isegi kitsastes ruumides tänu vertikaalsele ja horisontaalsele perspektiivikorrektsioonile +/- 15°. Tugeva loomuliku valgusega keskkondades või juhul, kui on vaja projitseerida värvilistele pindadele, tagab värvikorrektsioon automaatselt heledad pildid ja loomulikud värvid. Ja selleks et saaksite projitseerida paeluvaid pilte peaaegu igas olukorras, pakub 6-teljeline värvide reguleerimine teile võimalust tooni, küllastust ja muid peamisi parameetreid täpselt juhtida.

Ühendage nii, nagu soovite
Kasutage mudelit LV-X310ST, et projitseerida kvaliteetseid pilte mitmetest allikatest tänu selle laialdasele sisendite valikule. HDMI-port laseb teil ära kasutada oma sülearvuti HDMI-väljundit, et saavutada teravamad ja detailsemad pildid; efektset 3D-sisu saate esitada aga DLP-Linki süsteemi kasutades. Suuremaks mugavuseks võimaldab MHL-ühilduvus teil projektori HDMI-pordi kaudu projitseerida mis tahes MHL-ühilduvast tahvelarvutist või nutitelefonist. Ühendamine, juhtimine ja hooldus IT-võrgu kaudu on lihtne RJ-45 võrgupordi abil, vähendades teie IT-meeskonna tööd.

Kerge ja kaasaskantav
Mudel LV-X310ST kaalub vaid 2,8 kg ning tänu selle kergele ja kompaktsele suurusele on seda lihtne koosolekutele, loengutesse, seminaridele või esitlustele kaasa võtta. Lihtsamaks transportimiseks liikvel olles valige valikuline pehme kaitsevutlar. Sihtkohta jõudes oma projektori ühendamine on samuti lihtne: selle kõik pordid ja konnektorid on mugavalt rühmitatud ja ligipääs nendele ülilihtne. Muutke oma esitlused efektsemaks ja täiustage publiku kogemust, ühendades mis tahes heliallika sisseehitatud kvaliteetse kõlariga; või ühendades projektori võimendi või PA-süsteemiga, kasutades helikaablit.

Vähendage kulusid, mitte kvaliteeti
Valige mudel LV-X310ST ja nautige madalamaid omamiskulusid. Lambid kestavad ökorežiimis kuni 6000 tundi ja tänu pikale 3-aastasele lambi garantiile* puuduvad lampide vahetamise kulud 3 aasta jooksul, kui lamp tavakasutamise korral katki läheb. Energiatarve on töötades vaid 350 W (ökorežiimis 240 W), vähendades teie lisakulusid ja aidates hoida oma organisatsiooni jätkusuutlikuna. Hoolduskulud on minimaalsed tänu filtrivabale disainile ja lampe on lihtne projektori ülemise paneeli kaudu vahetada. Ja selleks et teie publikut tagataustamüra ei segaks, töötab mudeli LV-X310ST ventilaator ökorežiimis vaid 29 dB juures.